Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öss de başarılar...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..::Riddick::..
Üye
evet bir ÖSS talihlisi arıyoruz
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
260 civarı yapan arkadaşımı aradım. Eşit ağırlıkçı benim gibi. Çok zordu dedi Telefonda.
mAd_girL
Üye
5-(-2+3) böyle bir soru cıkar mı ya a kitapcıgı ilk soruymuş cık cık gelecek sene kesin zor olacak
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Mat 1 kolaymış zaten yaw. Mat 2 sorularını duydun mu peki
CooL'n'Quiet
Üye
bana sorun bana .D
giren benim mervede benden duyduunu yazıo öldürcem seni merve .p
mat 2 bu sınavın belirleyici yanı kolay olmasını beklemeyin zaten zor sayılırdı ama cokta zor deildi yani 15-16 yaparsanız ii biyer sizi beklio
mAd_girL
Üye
mat 2 de zormuş yani biraz zormuış bi soru varmış uçaklı açı ortaylı aslında trig. sorusu ama ilk başta anlaşılmıomuş inş. çözmüşlerdir yani cvp inş. 2/11 dir arda şahit ben bilmiom valla bide limit türev cokmuş
CooL'n'Quiet
Üye
lam sus lam aramazıda kalcak o soru en zor sorusuydu sınavın .D onu yapam üniyi kazanmasada olur bill gates beni o soruyu yaptı diye alır : D
sorunun trigonometri olduunu anlamak 3 dakkamı aldı (((((:
ben_daha_yeniyim
Üye
yokmu soruları çalabılen bu sene ya ?
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
|5-|2-3|| Mat-1 A Kitapçığı İlk soru.
CooL'n'Quiet
Üye
mutlak deil la öle olsa daha zordu .D mutlak yok hoca doğrusu 5-(-2+3)=? olacak
ayrıca mat1e bakıp yotum yapmayın mat2den bi kac soru kıyarım aklınız şaşar bendede öle ordu ordan biliom ((: tabi 2 yıllık istiosanız mat1e bakın (:
uzman7
Üye
haha evet mat1 cok kolaydı turkcede oleydi ama mat 2 o neydi abi bea walla 4 tanecik salladım
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Yok yaw çok kişiye sordum mutlak değer dedi. Mutlak değer olsa - yi dağıtmadan çözüyorsun 4 çıkıyor.
Normal parantez şeklindeyse - yi dağıtarak çözmek gerekiyor. Her şekilde kolaymış Mat-1 ama ben böyle duydum soruyu.
uzman7
Üye
mAd_girL' Alıntı:
5-(-2+3) böyle bir soru cıkar mı ya a kitapcıgı ilk soruymuş cık cık gelecek sene kesin zor olacak