Oruç vız geliyo!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Oruç vız geliyo!
Youtube dan komedi dükkanını açıyorum o oh akşama kadar kop ta kop. Zaman vız diye geçiyo zaten net sınırsız sadce ben biliyorum
Arada forumda kopuyorum bi bakmışım iftar olmuş

havan kime evlat sınırsız 8 megabit internet

sizin havamız kime Ha Bende de sınırsız 96 kbps net var. Daha sınırı geçmedim ama. 96 kbps biraz az mı oldu ne

Metin MF

Üye
ben akşama kadar çalışıyorum oruç vız gelmiyo ama zaman çabuk geçiyo

- - - Eklendi - - -

ben akşama kadar çalışıyorum oruç vız gelmiyo ama zaman çabuk geçiyo

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Oruç vız geliyor terimi bence hoş bir terim değil.

bide oruç tutarken gün boyu video oyun yada yatmakla olmaz namazını kılıp ve bilenler için söylüyorum kuran okumak gerek

- - - Eklendi - - -

ha ben hiç pc telefonla uğraşmayın demiyorum bunuda yanlış anlamayın

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Sen terimleştirip buraya yazmışsın ama

FlaxLy

Üye
Youtube dan komedi dükkanını açıyorum o oh akşama kadar kop ta kop. Zaman vız diye geçiyo zaten net sınırsız sadce ben biliyorum
Arada forumda kopuyorum bi bakmışım iftar olmuş

Gel benim iş yerime. Akşama kadar Kuğulu parkın ordan Sıhhiye'ye git gel. Veya Ankara ticaret odasına git gel bak bakalım nasıl vakit geçiyor...

Öyle bende vakit geçiririm bumu ki vız ?

Konu Sahibi

Gel benim iş yerime. Akşama kadar Kuğulu parkın ordan Sıhhiye'ye git gel. Veya Ankara ticaret odasına git gel bak bakalım nasıl vakit geçiyor...

Öyle bende vakit geçiririm bumu ki vız ?

Hemde ne vız

- - - Eklendi - - -

Sen terimleştirip buraya yazmışsın ama

arkadaşım bi türkçe kitabını alıp terim nedir öğrenirmisin?
Burayada böyle şeyler yazarak orucu kötülüyormuşum gibi bi izlenim vermeyi kesermisin?
Rica ediyorum...

- - - Eklendi - - -

+1 oruç, zaten açların, susuzların halini anlamamız için emredilmiştir. Bilgisayar başındayken açlığı susuzluğu anlamaz ki insan

Ben anlıyorum açsam açımdır ne alaka ki? İster bilgisayar başı ister iş başı anlayan anlar anlamak istemeyen zaten anlamaz. Orucum diye oturup akşama kadar duşunuyimmi? Bide bu yönden bak ben orucu Allah hakkı için tutuyorum anlamasam neden tutayım? Bilgisayarın başında sadece aklını başka şeylere verirsin tuttuğun orucu yine tutarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...