'Orta'nın üstü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
'Orta'nın üstü
F.Bahçe, Aragones'le yepyeni bir oluşum içinde. Zico'ya göre değişmeyen tek şey kale ve defans. Tek ön liberolu, çift forvetli oluşumun en can alıcı tarafı, hızlı oyun ve pas trafiği. Sarı-lacivertliler hızlı oyunu daha tam olarak oturtamadı. Pas derken... Aragones bunun öne doğru yapılmasını
istiyor.

ORGANİZÖTÖR YOK
AMA 5 maçta görüldü ki, geriye paslaşmalar takımın hızını kesiyor. MTK önünde bu net şekilde görüldü. Ortada pas trafiğini yönetecek bir organizatörün eksikliği fazlasıyla hissedildi. Orada başka sorunlar da var tabii. Spor yazarları, MTK maçı sonrası Fenerbahçe'nin bu bölgesini tartıya çıkardı:

* Ömer Üründül (Sabah): Aragones'in kısa süredeki en büyük katkısı Zico dönemine göre takımda ciddi bir vites artışının olması. Fizik kondisyon sezon başı için çok iyi. Alex tahminimden fazla koştu. Güiza istekli ama belki heyecandan olacak istediklerini yapamadı. Selçuk'u çok beğendim.

* Alaattin Metin (Akşam): Alex de Souza eski görevinin tersine bu maçta geriye, kendi defansına yakın oynadı. Selçuk da dörtlü defansın önünde çakılı kalınca Fenerbahçe ne hücumda çoğalabildi, ne de orta sahannın ağırlığı kaldı. Orta sahada savaşan, rakibin direncini kıran oyuncu bulunmuyor.

* Erman Toroğlu (Hürriyet): Bütün sorun orta alanda. Selçuk, Alex, Kazım, Semih ve Uğur. Bu oyunculardan sadece Selçuk'ta pres yapıp top alma beceresi var. Orta alanı iyi kapatıp topa uzun vurmadan ayağa oynayarak çıkan her takım Fenerbahçe defansına çok zor anlar yaşatır.

* Rıdvan Dilmen (Milliyet): Gelecek için konuşmak çok erken. Bu oyun şablonunda Alex'ten Marco yaratmak orta sahayı çabuk geçen takımlara karşı tehlike yaratır. Orta saha dirençli değil. Zor maçları kaldıramaz. Alex'in sorumluluk aldığı maç yoktur. Tek oyun sistemi ile bu lig bitmez.
 
schumici

schumici

Üye
daha takım tam oturmadı inşallah çok kısa bi süre sonra yenilmez armada sahaya çıkıcak:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt