Ortalama Günlük Mesaj Sayısı: 14.37 süperim yaaw:D:D
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi Ortalama Günlük Mesaj Sayım: 14.37 Ortalama Günlük Mesaj Sayısı: 14.37 süperim yaaw
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi 35caldion' Alıntı: daha yeni üyesin 22.04.2008 normal bence Genişletmek için tıkla ... ben martlarda üye olduğumu sanıyorum ama:SS
35caldion' Alıntı: daha yeni üyesin 22.04.2008 normal bence Genişletmek için tıkla ... ben martlarda üye olduğumu sanıyorum ama:SS
Ozan Admin Art arda, spam sayılabilecek tarzda başlıklar açarak kirlilik olusturmayınız. Aktif olmak farklı, yararlı mesajlarla az ama öz paylasım yapmak farklı bir olgu.
Art arda, spam sayılabilecek tarzda başlıklar açarak kirlilik olusturmayınız. Aktif olmak farklı, yararlı mesajlarla az ama öz paylasım yapmak farklı bir olgu.
hidayet Üye ne yazıyon sen bu kadar biraz istatistiki bilgilerini kurcalim bakim ne yazdın bukadar hayırmı şermi
kurt bey Üye Negative' Alıntı: Art arda, spam sayılabilecek tarzda başlıklar açarak kirlilik olusturmayınız. Aktif olmak farklı, yararlı mesajlarla az ama öz paylasım yapmak farklı bir olgu. Genişletmek için tıkla ... işte budur abicim
Negative' Alıntı: Art arda, spam sayılabilecek tarzda başlıklar açarak kirlilik olusturmayınız. Aktif olmak farklı, yararlı mesajlarla az ama öz paylasım yapmak farklı bir olgu. Genişletmek için tıkla ... işte budur abicim
Altun. Üye Negative' Alıntı: Art arda, spam sayılabilecek tarzda başlıklar açarak kirlilik olusturmayınız. Aktif olmak farklı, yararlı mesajlarla az ama öz paylasım yapmak farklı bir olgu. Genişletmek için tıkla ... nega ya katılıyrum. benim paylaşımlarım pke yok ama öle her şeyede konu aasım gelmyr.
Negative' Alıntı: Art arda, spam sayılabilecek tarzda başlıklar açarak kirlilik olusturmayınız. Aktif olmak farklı, yararlı mesajlarla az ama öz paylasım yapmak farklı bir olgu. Genişletmek için tıkla ... nega ya katılıyrum. benim paylaşımlarım pke yok ama öle her şeyede konu aasım gelmyr.