orta seviye android bir telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
orta seviye android bir telefon
Orta seviyede android bir telefon almayı düşünüyorum.

Fiyat olarak 400-600 aralığında alabileceğim en iyi telefon ne sizce? :hmmm

MBrkA

MBrkA

Üye
Bunlar var:
Samsung Galaxy Gio
Huawei İdeos x5

Not:Huawei çin malı.Telefonda ırkçılık :d:

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Samsung Galaxy gio ya da Lg Optimus me var android 2.2.

fireman87

fireman87

Üye
Bunlar var:
Samsung Galaxy Gio
Huawei İdeos x5

Not:Huawei çin malı.Telefonda ırkçılık :d:

Ona bakarsan bütün telefonlar çin'de üretiliyor ama onlar neden çin malı olmuyor ? Çin malı diyip ön yargıyla bakmayın ayıptır. İnsanların o kadar emek verdiği şeye taş atmayın yakışmıyor size.. Tavsiyeye gelicek olursak Gio, P503 , P350 optimus me (uygun istiyorsan), X5.. P503'ü önerme sebebim android 2.3 ginger bread olması :oke:

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
galaxy mini yada gio :D

MBrkA

MBrkA

Üye

Ona bakarsan bütün telefonlar çin'de üretiliyor ama onlar neden çin malı olmuyor ? Çin malı diyip ön yargıyla bakmayın ayıptır. İnsanların o kadar emek verdiği şeye taş atmayın yakışmıyor size.. Tavsiyeye gelicek olursak Gio, P503 , P350 optimus me (uygun istiyorsan), X5.. P503'ü önerme sebebim android 2.3 ginger bread olması :oke:

Ben almasın demedim.Hatta Türkiye'de olduğunu bilsem ben de x5 alıcaktım zaten.Ben sadece orda bir şaka olsun istedim.
Hem de x5in özellikleri tartışılmaz.Oldukça iyi bir telefon.

Dichuda

Üye
:)) dostum çin malı ama turkcell kampanya ile satıyor x5'i bence x5'i al

technoblue

technoblue

Üye
lg optimus me uygun fiyatı ile dikkat çeken bir smartphone. tasarımı da şık. özellikleri de gayet iyi. cebine de bayağı para bırakır. tavsiye ederim.

61semih

61semih

Üye
galaxy gio tercıh etmenı onerırım x5 ozellık olarak ıyı fakat malzeme kalıtesı urun destek satıs sonrası hızmetlerı yedek parça ve ıkıncı el olarak elden cıkarmada yasıyabılecegın muhtemel sorunlar var.gıo cok hızlı bır telefon aradakı ram farkı gozunu boyamasın aynı anda 5 6 tane uygulama acmadıktan sonra yanı hem muzık dınleyıp hem nette dolasıp hemde aynı anda 3 tane oyun acmadıktan sonra telefon zorlanmıyor.takılmalar felanm hıc raslamadım.zaten kactane ınsan aynı anda 5 6 programı bırden aynı anda kullanırki gio nun ramı 271 mb fakat sımdıye kadar 200ünün kullanıldıgını bıle gormedım.(telefonumda 20nın uzerınde oyun uygulama yuku)

Masha

Masha

Üye
Bende Optimus Me yi tavsiye ederim. Android 2.2 Froyo işletim sistemine sahip hem fiyat olarak cebinde para bırakır gayet başarılı bir smartphone hem hızlı hem kaliteli hem tasarımıda çok hoş. Sana kalmış, aynı özellikte telefon tavsiye ediyorlar sana, neden fazla fiyat veresinki :dry: Tavsiyem LG Optimus Me

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Htc al o paraya, android ve extra dan sense arayüzü var iki işletim sistemi bir telefonda adeta...

teror300

Üye
Bütçeni 200+ (+ koydum fiyat değişebilir) artırabilirsen Galaxy Ace var. Şimdi reklam olacak ama söylemek isterim. Androidtelefonlari'nda Galaxy Ace s5830 507,63 TL + KDV fiyatında bulunuyor. Güvenilir site. Ben SGS2'mi rootlu ve 2.3 Ginger ile aldım o siteden.

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
LG optimus me :oke:

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
Bütçeni 200+ (+ koydum fiyat değişebilir) artırabilirsen Galaxy Ace var. Şimdi reklam olacak ama söylemek isterim. Androidtelefonlari'nda Galaxy Ace s5830 507,63 TL + KDV fiyatında bulunuyor. Güvenilir site. Ben SGS2'mi rootlu ve 2.3 Ginger ile aldım o siteden.

çok iyi almışsın da :good: seninkinde sorun çıkmamış olabilir ama bence pek güvenilir bi siteye benzemiyor :kotu:

----------Eklendi @ 13:53:31 ---------- Yazıldı @ 13:52:52 ----------

çok iyi almışsın da :good: seninkinde sorun çıkmamış olabilir ama bence pek güvenilir bi siteye benzemiyor :kotu:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
çin malı olarak aldığım herşey elimde kaldı laptop fanı aldım 2 yıl sonra bozuldu bişey yapamayız dediler

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
her türlü ideos x5. o vaarken özelliklerini görüyorken htc desire ile aynı grupta o tel. hemde flash 10.3 sorunsz. bence ii düşün. adreno 205 desire ile aynı gurupta

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
:yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt