Tavsiye Orta büyüklükte telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
Orta büyüklükte telefon tavsiyesi
Orta büyüklükden kastım ekran anlamında kısaca şöyle anlatayım 1.70 boyum var elim de fazla büyük değil bu yüzden fazla büyük ekranlı telefonları kullanamıyorum şuan da m7 kullanıyorum aram iyi telefonla ama değiştirmeyi düşünüyorum farklı bi model almak istiyorum ama istediğim telefon elime otursun fazla büyük bir şey olmasın rahat kullanım imkanım olsun hızlı olsun kasma falan olmasın yani oyun olarak şuan bi tek clash of clans oynuyorum ekran o yüzden orta boy benim için ideal başkada pek oyun oynamam zaten genelde sanal alemde takılıyorum yani şarj biraz dayanmalı benim için fiyat ortalama 1500 civarı bir şeyler düşünüyorum ama samsung ve lg istemiyorum diğer markalardan tavsiye edebileceğiniz telefonlar var mı? kafamda z3c ve z2 var sizin faklı tavsiyelerinizi bekliyorum.

0MG90

0MG90

Üye
Z2 sizin için iyi olur sanırım

yeumyang

yeumyang

Moderator
mini istiyorsanız sony z3 compakt en iyisidir oyundada sizi üzmez şarz konusundada iyi z2 de iyi ama ikisi arasında z2 yi alın z2 de 3 gb rem var z3c de 2 gb ekran ve ele rahat oturması z3c dir

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
izin günümde teknosa vs yerlere gidip telefonları birebir ele alıp incelemeyi deniyicem en mantıklısı o olucak :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Z2 ile z3c yazmışın ama arada dağlar kadar fark var. Bence z3c al.

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Lumia 930 ya da bu ay veya gelecek ay gibi gelmesi beklenen Lumia 640 XL

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Iphone 4 ya da Android Mini Modelleri gibi.

Üst Alt