Orman: "Yalan söylüyorlar"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Orman: "Yalan söylüyorlar"


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK TV'de yayınlanan Usta Kramponlar adlı programa katılarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.. Siyah-beyazlı kulübün başkanı, Quaresma'nın Galatasaray'a transferi gibi bir durumun söz konusu olmadığını ve bu tarz haberlerin maksatlı olarak çıkarıldığını söyledi.

Galatasaray'dan Quaresma için şu anda herhangi bir teklif almadıklarını bir kez daha yineleyen Orman, "Quaresma ile ilgili söyeleyecek çok sözümüz yok. Devamlı Beşiktaş ileri giderken; bnu konuları gündeme getirmelerinden rahatsızlık duyuyorum. Beşiktaş Kulübü ile konuşulmadan bunların yapılma ihtimali sıfırın altında sıfırdır. Şu anda Beşiktaş'a gelen de bir teklif yok. Kimse Galatasaray ile temas kurmadı." dedi.

"Q7 İÇİN YALAN SÖYLÜYORLAR"
Quaresma konusunda yalanlar üzerine kurulan bazı senaryoların olduğunu belirten Orman, "Devamlı gündem sapıttırarak, Beşiktaş'ı aşağı çekmeye çalışanlara söyleyecek çok fazla laf bulamıyorum. Biz Beşiktaş'ı ileri taşımaya çalışıyoruz ama yalan haber yapıyorlar. Bu haberlerle devamlı Beşiktaş taraftarını örgütleyerek, taraftarı yönetimin karşısına çıkarmaya çalışıyorlar. Ortada böyle bir konuşma yok, gündem de yok. Beşiktaş yönetminin Quaresma ile ilgili bir duruşu var ve o duruş değişmedi. Yalanlar üzerine kurulan senaryolar var." şeklinde konuştu.
"KONU BEŞİKTAŞ İSE..."
Quaresma'yı takıma kazandırmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Orman şu sözleri söyledi; "Quaresma bizim kontratlı oyuncumuz. Aramızda sahsen de bir şey olmadığını söyledim. Sevdiğimiz de bir oyuncu ama bu Beşiktaş mevzusu. Konu Beşiktaş ise babamı tanımam. Quaresma'ya için elimizden geleni yaptık ama olmadı. Bizim de duruşumuz bellidir. Kimsenin bir bir teklifi yok. Bundan sonra ne olacak hep berabere yaşayıp göreceğiz."

"BİZİM PARAMIZ ÇOK DEĞERLİ"

Şirin gözükmek için transfer yapmayacaklarını ve transfer politikalarının artık değiştiğini vurgulayan Orman, "Beşiktaş transfer yapmak istiyor ama biz şirin gözükmek için transfer yapmayacağız. Kamuoyunda kötü de görünürüm ama menfaatlerimiz dışında bir transfer yapmam. Arkadaşlarımızın gerekli çalışmaları var. Benim en son haberim olur. Ben transfer yapacak kişi değilim. Sezon sonundan itibaren özellikle trnasfer başkan ve ikinci başkan yapmayacak. Bir sistem içerisinde transfer olacak. Mesela milyon milyon doları en iyi şekilde harcamaktır. Burada harcadığımız paralar çoluğunun çocuğunun rıskından arttırarak yağmru altında verilen paraları harcıyoruz. Ona göre hareket ediyoruz. Perşembe günü çok değerli iki yöneticim Tamer Kıran ve Adnan Dalgakıran bununla ilgili açıklama yapacak. Basketbolda da aynı şeyler olacak. Artık sorumlular profesyoneller olacak ve sorumluluklarla ilgili gerekirse cezalar da ödeyecekler." dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt