Orman hakemlerden şikayetçi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Orman hakemlerden şikayetçi
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hakem hatalarının sürekli Beşiktaş'a denk geldiğini ve bu durumun soru işaretleri yarattığına vurgu yaptı. Takımın performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Fikret Orman, Karabükspor karşısında alınan beraberliğin kendilerine yakışmadığını dile getirdi.



BJK Akatlar Spor Salonu'nda, siyah-beyazlı kulüpte 25 ve 50. yıllarını dolduran üyelere mazbatalarını vermek için düzenlenen törenden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan Fikret Orman, hakem hatalarından şikayetçi oldu.

Kardemir Karabükspor karşısında kendi sahalarında 2-0 öndeyken, sahadan 1 puanla ayrılmalarına üzüldüklerini ifade eden başkan Orman, ''Hepimiz çok üzüldük. Bu bir futbol maçı, her skor olabilir. Ama Beşiktaş gibi bir takımın kendi evinde 2-0 öndeyken, rakibi de 10 kişi kalmışken böyle bir skor alması üzücü. Ben, genel itibariyle hakemler hakkında konuşmuyorum, ama hakem hataları da bizi gerçekten üzüyor. Sıkıntı oluşturuyor. Hep iyi niyetli olduklarını, bilerek yapmadıklarını düşünüyorum. Her hata da maalesef bizim maçlarımızda oluyor. Sinirli olarak başka ifadeler kullanmak istemiyorum" dedi.

"HAKEMLERİN HER MAÇTA HASSAS OLMASI GEREKİYOR"

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp'in Beşiktaşlı olduğunun hatırlatılması üzerine başkan Orman, ''MHK her maçla ilgili hassas olmak zorunda. Öyle olduğunu da umuyorum. Bizim maçlarda biraz fazla hata oluyor. Bu da hem ben de, hem de camiamızda farklı anlamalara neden oluyor. Ben hep söylüyorum, bu hakemler bizim hakemlerimiz. Bu hakemlerle bu lig bitecek. Yoksa bunun dışında art niyetli olmadıklarını düşünüyorum. Hep bizim maçlarda olması da herkesin kafasında soru işareti oluşturuyor" şeklinde konuştu.

"ŞEREFİMİZLE OYNAYIP, HAKKIMIZLA KAZANACAĞIZ"

Sezonun ikinci yarısına 2 beraberlik, 1 yenilgiyle başlayan siyah-beyazlı takımın durumunu da değerlendiren Fikret Orman, ''İlk yarıda oynayan takım da bu ekip ve aynı hoca. Biz öyle bir beraberlikle, bir mağlubiyetle yıkılmayız. Hatalar olabilir, düzelteceğiz. Bizim bir tek şeyimiz var; şerefimizle oynayıp hakkımızla kazanacağız. Biz iyi bir ekibiz. Takımımız imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyor. Daha ikinci yarının başındayız. Rakiplerimizin de maçları var, onların da puan kaybetmeyeceği ne malum Onun için bir bardak suda fırtına koparmak değil, ortadaki yaraları sarıp önümüze bakmamız lazım" dedi.

"BAZI ŞANSIZLIKLAR VAR ÜZERİMİZDE"

Son zamanlarda takımda meydana gelen sakatlıklarla ilgili sağlık ekibinin yetersiz kalıp kalmadığı sorusuna ise başkan Orman, ''Sağlık ekibi oyuncu sakatlandıktan sonra müdahale eder. Asıl bu, kondisyoner ekibinin yaptığı bir şey. Orada da başarılı arkadaşlarımız var. Görevlerini de iyi yaptıklarına inanıyorum. Bazı şanssızlıklar var üzerimizde. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Yoksa onların yetersizliklerinden dolayı bu işin olduğunu düşünmüyorum'' diye cevaplandırdı.

"BÜTÇEMİZ DAHİLİNDE EN İYİ TRANSFERLERİ YAPTIK"

Son olarak, dün biten ara transfer dönemini de değerlendiren Fikret Orman, ''Beşiktaş'ın transferlerle ilgili olarak belirli mali kriter hedefleri var. O hedefler doğrultusunda çalışıyoruz. Aldığımız oyuncular da kulübe katkı yapsın diye transfer edildi. Yeni transferlerin uyum sorunları var. Devre arasında yapılan her transfer zor transferdir. Biz bütçemiz dahilinde en iyisini yapmaya çalıştık. Yapamadıklarımız da oldu. Artık sezon sonu transferi için çalışacağız" dedi.

"KİMSENİN HADDİNE DEĞİL HOCAMIZA TAVIR KOYMAK"

Bir basın mensubunun, ''Almeida ve Fernandes'in hocayı tavır aldığı söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz '' sorusunu, ''Ben teknik konulara girmem. Ama, Beşiktaş takımında oynayan hiçbir oyuncunun bizim disiplin yönetmeliğimize aykırı hareket etmesini hoş görmüyorum. Samet hoca bu takımın lideridir. Kimsenin haddine değil hocamıza tavır koymak'' diye cevaplandırdı.

"BEN DOKTOR DEĞİLİM"

''Niang'ın sakatlığı var. Fenerbahçe bu yüzden transferinden vazgeçti'' iddialarını da değerlendiren başkan Orman, ''Ben doktor değilim. Doktorlarımız var. Onların verdiği raporlara göre sakatlığı söz konusu değil. Bizden önce ne görüşmeler yapıldı bilmiyorum. Bence bunlar spekülasyondan başka bir şey değil'' diye konuştu.

Fikret Orman, Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı'nın Avrupa kupası maçlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir salonda oynayacağını, erkek basketbol takımının da ligdeki bazı maçlarını BJK Akatlar Spor Salonu'nda yapacağını ifade etti.

NTVSpor.net
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
keşke hakem fazlasını yapsaymış yenilseymişiz 2-0 öndeyken karabük gibi süper ligde fazla geçmişi olmayan bir takımdan 2 gol yiyip berabere kalıyorsak keşke fazlasını yapsaymış diyorum başkada birşey demiyorum evet maç 3-2 normal ama o 2 golü yemek bile ayıp.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt