Orman´dan borçlar, tesisler ve Quaresma ile ilgili bomba açıklamalar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Orman´dan borçlar, tesisler ve Quaresma ile ilgili bomba açıklamalar!



BJK Divan Kurulu´nun 2012 Yılı İkinci Olağan Toplantısı Ceylan InterContinental Otel´de yapıldı.

Divan Kurulu Başkan Yalçın Karadeniz´in konuşmasıyla başlayan toplantıya Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz katıldı.

Başkan Orman, ne kendisinin ne de yönetim kurulundaki arkadaşlarının elinde sihirli değnek bulunmadığının altını çizerek, ´´Borçlar Beşiktaş camiasının gözü önünde oluyor. Gizli kapaklı şeyler değil. Cansiparene mücadele veriyoruz. Kendi zamanlarımızdan ayırarak çok çalışıyoruz. Ben 6 aylık başkanım belki 10 defa işe gitmemişimdir. Bu, Tamer Kıran için de geçerlidir´´ dedi.

BORÇLARIN DURUMU

Yönetim kurulunun açıkladığı borç ile denetleme kurulunun açıkladığı borç miktarı arasındakifarklılığın nedenine de değinen Başkanımız Fikret Orman, şöyle konuştu:

´´Üzerinde uzlaşmamız lazım. Avanslar borç olarak yazılsın. Ben ve benden sonra gelecek kişiler, avansları borç göstermeyip üstünü örtmesinler. İlk günden itibaren derdim kimseyi karalamak olmadı. Elimizden geldiğince şeffaf davranmaya çalışıyoruz. İletişim ve zamanlama eksikliği olabilir. Ama herkes samimiyetimizi biliyor.´´

Eski başkan Yıldırım Demirören´in istifa etmemesi halinde bugün başkan olacağına dikkati çeken Orman, ´´Yine başkan olsaydı ve sansasyonel transferler yapsaydı, biraz para verseydi yine büyük başkan olurdu. Böyle bir şeyimiz var. Derdimiz Beşiktaş menfaatleridir. Ne gerekiyorsa onu yaparım. Kavga ediyorum.´´

QUARESMA KONUSU

Beşiktaş gündemini meşgul eden Quaresma konusuna değinen Fikret Orman, bu konunun teknik direktör Samet Aybaba ile alakalı olmadığını sözlerine ekleyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Top bizde. 10 lira alan kişinin parasını ödeyemiyoruz, ancak 100 lira alanın parasını ödüyoruz. Menajerleri ilk günden bu paraları ödeyemeyeceğimizi söyledim. Nasıl parlatılacak. Chelsea, Barcelona ve Inter´de oynarken veya Beşiktaş´ta 2 sezonda oynarken parlatılmadı da 15 günde mi parlatılacak. Oyuncuları kaybetme taraftarı değiliz. Oyuncuların alacakları ile biz muhatap oluyoruz."

Eski yönetimler gibi olmadıklarını ve yaşanan sıkıntılarda ´´Başkan el koydu, başkan parayı verdi´´ gibi durumların yaşanmayacağını kaydeden Orman, ´´İşimiz kolay olsaydı karşınızda ben yoktum´´ dedi.

Samet Aybaba´nın Quaresma ile ilgili sözüne açıklık getiren Orman, şöyle konuştu:

´´Aybaba, kimsenin Beşiktaş´tan büyük olmadığını söyledi. Ben de hocamızın arkasındayım. Herkes haddini bilecek. Kimse Beşiktaş´ın önüne çıkamaz. Hocama edilmiş laf da bana gelmiştir. Hocama ve oyuncularıma laf ettirmem. Eleştiri olacaksa muhatabı benim.´´

Quaresma konusunda veren tek tarafın Beşiktaş olduğuna dikkati çeken siyah-beyazlı kulübün başkanı, ´´18 milyon avronun üzerinde ödenmiş veya ödenmesi gereken durum var. Bonservisinde ödeme yapılmamıştır. Borç olarak durmakta. Büyük transfer istiyoruz, Amin´´ ifadelerini kullandı.

TESİSLER KONUSU

Orman, eski başkan Süleyman Seba´nın ardından tesisleşme konusunda bir gelişmenin yaşanmadığını, özellikle Fulya projesinden geleceği iddia edilen kira gelirlerinin hayal mahsulü olduğunu ve ödenen bir kira gelirinin bulunmadığını ifade etti. Tesisleşme konusunda kendilerinin de projeler geliştirmeyi amaçladıklarını anlatan Fikret Orman, ´´Proje sözünü, iznini almadan ve imzasını atmadan duymayacaksınız. Çok güzel hayaller anlatabiliriz. Ancak devletin prosedürleri var´´ dedi.

Futbol takımının oluşturulmasında mali ve idari açıdan en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirten Orman, sözlerine şöyle devam etti:

´´Futbolla alakalı transferleri konuşuyoruz. Beşiktaş´ın hangi kurumunda bir organizasyon var. Transfer yaparken kim izlemiş, hangi rapor var. Milyonlarca liraya imza atılmış, faturasını biz ödüyoruz. Bu kulüpte yapılacak çok iş var. Benden her şeyi bir ayda yapmamı bekliyorsanız Amin.´´

Başkan Orman, Fulya Şan Ökten Tesisleri ile ilgili kendisinin de bazı fikirleri olduğunu ve eski yöneticilerden Şevket Belgin´in ismini de bir tesise vermeyi amaçladıkların dile getirdi.

Haber Kaynağı: bjk.com.tr
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt