Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orkut Uygulaması Hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
realplayer2
Üye
Konu Sahibi
Orkut Uygulaması Hakkında
Arkadaşlar Nokia 700 cihazımda cnn, movie teasers, e! gibi uygulamaları tekrar yükleyerek korumalı olmaktan çıkarıp sildim ancak bir tek Orkut kaldı onunda uygulamasını bulamadım bunu silmenin bi yolu yok mu yada Orkutu nerden bulabilirim?
Febris
Üye
orkut ne işe yarıyor
Batuhan Apatay
Üye
Bilmiorz. Bizde silmek istiyoruz.
erollcelik
Üye
Bende çok denedim.
luckysleven
Üye
bende silememiştim bir gün denedim yine silindi nasıl oldu anlamadım
realplayer2
Üye
Konu Sahibi
saçma sapan googlenin ürettiği bi sosyal ağ uygulaması ve silinmiyor
doctorrr
Üye
m.google.com a telefondan bakıp eğer varsa uygulamasını yükleyip korumasını kaldırabilirsin bilmem olurmu..
realplayer2
Üye
Konu Sahibi
menüdeki uygulaması tam bi uygulama da değil aslında yer imi gibi bişey uygulamaya tıklayınca tarayıcı Orkutun sitesini açıyor umarım bi yolu bulunur.
dost55
Üye
arkadaşım sana yardımcı olamıyorum ama en azından sen o bulduklarını buraya koysanda şunlardan bizde kurtulsak ii olurr bizim için..
realplayer2
Üye
Konu Sahibi
Buyrun burdan indirin cihaza kurun ve menüden tekrar silin silinecektir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dost55
Üye
teşekkürlerr
SilentOne
Üye
bu arda neden hala nokia googlenin uygulamasını kullanıyor bunuda bir düşünmek lazım ?
papi11
Üye
pakette orkut yok malesef
realplayer2
Üye
Konu Sahibi
orkut yok evet flaş atarak kurtuldum ondan ben ayrıca konunun kilitlenmesi gerekebilir en azından benim böyle bir sorunum kalmadı.