haltie Üye Ben yükleyemiyorum bu flash temaları telefonum n95 8 gb ne yapmam lazım cok güzel bi uygulama banada yardımcı olursan sewinirim arkadasım
Ben yükleyemiyorum bu flash temaları telefonum n95 8 gb ne yapmam lazım cok güzel bi uygulama banada yardımcı olursan sewinirim arkadasım
rococo Üye Konu Sahibi cemustang' Alıntı: n73 de flaşplayer desteklen miyor dio kardeş nasıl olcak Genişletmek için tıkla ... eskı yazdıgım . programı ekle ve uygula --------------- Ekleme --------------- sanal87' Alıntı: türkçesi yokmu Genişletmek için tıkla ... var --------------- Ekleme --------------- avnigenc' Alıntı: güzel çalışıyor eline saglık Genişletmek için tıkla ... rica ederim --------------- Ekleme --------------- TREECOSAN' Alıntı: Koluna, Bacağına Sağlık Ellierin Dert görmesin Genişletmek için tıkla ... bin mukavele saygılarımla --------------- Ekleme --------------- w4r1ock' Alıntı: tavsiye etmiyorum arqadaşlar flash olması lzm tel de açmaq için ve sadece görüntü herhangi bşeye tıkladıgında esqi menüdeqi yere geçior direk boş yere şarj yemeq için kullanımı da kötü ama denein tel e zarar vermez ........ . | # Ro!n* Genişletmek için tıkla ... çok biliyon bok --------------- Ekleme --------------- zerek7' Alıntı: Denendi. Kasma Yapmıyor.Fakat Dil Desteği Olarak Zayıf Olduğu İçin Tercih Etmeyiniz. Genişletmek için tıkla ... tercih etmeyin miş miş sıtede türkcesi var ( s 40 uyumlu ) önce arastır, sonra,, laylay yap --------------- Ekleme --------------- sadistim' Alıntı: flash player vista temasını görmüyor yardım eder misniz Genişletmek için tıkla ... eskı yazdıklarımı oku işini görecektir saygılarımla --------------- Ekleme --------------- chakır66' Alıntı: teşekkürler kardeş Genişletmek için tıkla ... eyvallah --------------- Ekleme --------------- purtul61' Alıntı: emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... saolasın --------------- Ekleme --------------- 007fatih' Alıntı: paylaşımın için teşekkürler ama keşke s40 da da olsaydı Genişletmek için tıkla ... arkadasım sıtede s 40 var yoksa internette nokia s 40 vista flash ,, arama yap ve yukle saygılarımla --------------- Ekleme --------------- SİVASLI APO' Alıntı: BUNUN BİRAZ DAHA GELİŞMİŞİ VAR ARKADAŞLAR.... MASAÜSTÜNDE PROGRAMLAR FLN VAR... n: Genişletmek için tıkla ... hani nerdeeeeee --------------- Ekleme --------------- muharrems' Alıntı: Tesekkürler bilgi için rococo. Genişletmek için tıkla ... saygılar bizden --------------- Ekleme --------------- kskbosksk' Alıntı: Ben yükleyemiyorum bu flash temaları telefonum n95 8 gb ne yapmam lazım cok güzel bi uygulama banada yardımcı olursan sewinirim arkadasım Genişletmek için tıkla ... ah n95 icin ne vista programları var bi bilsen arastır bulursun saygılarımla
cemustang' Alıntı: n73 de flaşplayer desteklen miyor dio kardeş nasıl olcak Genişletmek için tıkla ... eskı yazdıgım . programı ekle ve uygula --------------- Ekleme --------------- sanal87' Alıntı: türkçesi yokmu Genişletmek için tıkla ... var --------------- Ekleme --------------- avnigenc' Alıntı: güzel çalışıyor eline saglık Genişletmek için tıkla ... rica ederim --------------- Ekleme --------------- TREECOSAN' Alıntı: Koluna, Bacağına Sağlık Ellierin Dert görmesin Genişletmek için tıkla ... bin mukavele saygılarımla --------------- Ekleme --------------- w4r1ock' Alıntı: tavsiye etmiyorum arqadaşlar flash olması lzm tel de açmaq için ve sadece görüntü herhangi bşeye tıkladıgında esqi menüdeqi yere geçior direk boş yere şarj yemeq için kullanımı da kötü ama denein tel e zarar vermez ........ . | # Ro!n* Genişletmek için tıkla ... çok biliyon bok --------------- Ekleme --------------- zerek7' Alıntı: Denendi. Kasma Yapmıyor.Fakat Dil Desteği Olarak Zayıf Olduğu İçin Tercih Etmeyiniz. Genişletmek için tıkla ... tercih etmeyin miş miş sıtede türkcesi var ( s 40 uyumlu ) önce arastır, sonra,, laylay yap --------------- Ekleme --------------- sadistim' Alıntı: flash player vista temasını görmüyor yardım eder misniz Genişletmek için tıkla ... eskı yazdıklarımı oku işini görecektir saygılarımla --------------- Ekleme --------------- chakır66' Alıntı: teşekkürler kardeş Genişletmek için tıkla ... eyvallah --------------- Ekleme --------------- purtul61' Alıntı: emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... saolasın --------------- Ekleme --------------- 007fatih' Alıntı: paylaşımın için teşekkürler ama keşke s40 da da olsaydı Genişletmek için tıkla ... arkadasım sıtede s 40 var yoksa internette nokia s 40 vista flash ,, arama yap ve yukle saygılarımla --------------- Ekleme --------------- SİVASLI APO' Alıntı: BUNUN BİRAZ DAHA GELİŞMİŞİ VAR ARKADAŞLAR.... MASAÜSTÜNDE PROGRAMLAR FLN VAR... n: Genişletmek için tıkla ... hani nerdeeeeee --------------- Ekleme --------------- muharrems' Alıntı: Tesekkürler bilgi için rococo. Genişletmek için tıkla ... saygılar bizden --------------- Ekleme --------------- kskbosksk' Alıntı: Ben yükleyemiyorum bu flash temaları telefonum n95 8 gb ne yapmam lazım cok güzel bi uygulama banada yardımcı olursan sewinirim arkadasım Genişletmek için tıkla ... ah n95 icin ne vista programları var bi bilsen arastır bulursun saygılarımla
bostançilar Üye vısta temasını n 95 8gp desteklemıyor yuklemeye calıştım telefon desteklemedı yardım lutfen