** orjinal v60 dosyaları isteği**

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maholine

maholine

Üye
    Konu Sahibi
** orjinal v60 dosyaları isteği**
Arkadaşlar 5800 ı V60 a OVI SUITE den güncelleyen arkadaşlar PC lerinden (win 7)
C:\ProgramData\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\
yolunu takip ederek V60 orjinal dosyaları yollayabilirler mi? Güncelleme yapamayanlara da yardımcı olmuş olursunuz TEŞEKKÜRLER.

fnldstntn

Üye
Eger mumkunsu birileri bunu yapsa cok iyi olur fakat guncellemeyi yukledikten sonra muhtemelen siliniyordur fakat indirme bitipte guncelleme telefona yuklendigi sirada kopyalanabilir sanirim....

maholine

maholine

Üye
    Konu Sahibi
dosyalar silinmiyor daha önce güncellemiştim sonra araştırırken orada buldum eski v52 dosyalarını.

GrknYavas

GrknYavas

Üye
daha ovi ye gelmedı zaten oviye gelse navifirme de gelir ozaman uploadlarim

maholine

maholine

Üye
    Konu Sahibi
ok sağol kardeşim.

pcwolf

pcwolf

Üye
Dosyayı telefondan yükleyenler, telefon içinde o yükleme dosyasını bulup verse yükleyemez miyiz acaba? Kafayı yiyecem ne yapsam yüklenmiyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Millet ovi suite den değil, telefondan güncelliyor, ovi suite i eski versiyonu geri yüklemek için kullanıyorlar.

pcwolf

pcwolf

Üye
Zaten biliyorum demek istediğim şey telefondan bulunan güncelleme dosyası telefonda varsa o dosyayı almaktı. Oviden tekrar yüklemeyi yapıyorum ama telefondan denerken yine yüklemiyo.

pcwolf

pcwolf

Üye
Şurdan nokia suite son sürümünü indir,3.2.100dür ismi.
telefonu bağlayıp güncellemeleri kontrol et kısmında yazılımı yeniden yükle kısmını kullanıp indirme işlemi tamamlandıktan sonra bağlantıyı keserse(bende kendi kendine kesildi ona göre söylüyorum) C:\ProgramData\Nokia\Nokia Suite\NOSSU2\variants\Products\rm-356 yolunda v60 flaş dosyalarını görebilirsin.

227sefa

227sefa

Üye
lütfen paylaşırmısınız ben modifiyelisini yükledim geri çeviremiyorum

symbian.forever

symbian.forever

Üye
navifirmden orjinal dosyaları indirip flashla :oke:

----------Eklendi @ 20:33:45 ---------- Yazıldı @ 20:32:35 ----------

bende pc olsaydı verirdim fakat mobilden yapamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt