orjinal sorunsuz kayıtlı galaxy s4 sadece 899 tl.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BirAcayipAdam

Üye
    Konu Sahibi
orjinal sorunsuz kayıtlı galaxy s4 sadece 899 tl.
cihaz orjinaldir. aksesuarları tamdır. 16gb tır. sorunu yok yurt dışından gelmiş ve pasaporta kaydedilmiştir. imei kapanması gibi bi durum yok. galaxy s4 ttür. ilgilenen olursa pm atın ya da 0541 465 39 05 numarasına mesaj bırakın çünkü telefonum genelde kapalı oluyo siz mesaj atın kısa süre sonra geri dönecem size... TAKAS YOK.

QUANTİN

QUANTİN

Üye
orjinal? 900 tlye nasıl s4 olur onu açıklarmısın? Telefonculara bile 1000 liraya satabilirsin.. Biraz daha açıklama yapman lazım

cliolar

Üye
cihaz orjinaldir. aksesuarları tamdır. 16gb tır. sorunu yok yurt dışından gelmiş ve pasaporta kaydedilmiştir. imei kapanması gibi bi durum yok. galaxy s4 ttür. ilgilenen olursa pm atın ya da 0541 465 39 05 numarasına mesaj bırakın çünkü telefonum genelde kapalı oluyo siz mesaj atın kısa süre sonra geri dönecem size... TAKAS YOK.

Aciklama eksik eger dedigin gibi ise hemen nakit elden alabilirim

mrgoxel

mrgoxel

Üye
bilgi olsun diye pasaport kaydı hakkında küçük bir şey söylemek isterim : pasaport kaydı yapılır kullanıma başlanr ve 2 sene içinde o pasaporta tekrar bir telefon kaydettirilmez ise telefon bir daha imeiden dolayı kapanma gibi bir sorunla karşı karşıya kalmaz ama dikkatinizi çekerim 2 sene geçmeli!

ben bir telefon almıştım zamanında imei den dolayı iade ettim adam 6 aylık kayıt yaparım dedi.ee bu nasıl oluyor diye araştırdım yukarıdakileri buldum...

yani sahşen kapanma riski yoksa bence kaçırılmayacak fiyat :oke:

OğuzcanAbi

Üye
Hadi be yeni telefon alamasam kacirmazdim eger gercekse

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Cihaz duruyor mu

guvenkaya

guvenkaya

Üye
Arkadaslar gercek olabilir ama markasi Samsung degildir
Android galaxy s4ler var herseyi ayni bakinca fark edilmiyor kullanincada tamamen aynisi
Kayit islemine gelince o telefonun seri numarasi baska telefona kopyalaninca kaydi duser

BirAcayipAdam

Üye
    Konu Sahibi
orjinal? 900 tlye nasıl s4 olur onu açıklarmısın? Telefonculara bile 1000 liraya satabilirsin.. Biraz daha açıklama yapman lazım

Hocam ben zaten telefoncuyum

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar cihaz orjinal tertemizdi kimse sacmasapan seyler yazmasın diğer ilanlarimdanda belli ben her şeyi ucuza satıyorum ilk gelen aldı ürün satilmistir isteyen diğer ilanlarimA da bakabilir

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt