orjinal NOKIA N81 8GB BEN FİYAT VERMİYORUM SİZ VERİN

Sponsorlu Bağlantılar

HeLLBoY_22

Üye
    Konu Sahibi
orjinal NOKIA N81 8GB BEN FİYAT VERMİYORUM SİZ VERİN
merhabalar arkadaşlar telefonumu satıyorum bu telefonu 90 kuveyt dinarına almıştım kuweyt ten gelmedir pasaport kayıtlıdır kesinlikle tamir görmemiştir kullanımdan dolayı orta kasası kenarları biraz eskimiştir yinede çok süper bir telefon bankaya borcum var kredi kartı borcu yoksa satmazdım onu ödemek için satıyorum ben fiyat verrmiyorum araştırın siz fiyat verin

--------------- Ekleme ---------------

K8N-VM ASUS/////AMD ATHLON 64 3000+ (2GHz) 640K/////Kingston 2 GB 400 MHz DDR RAM/////EN8500GT SILENT MAGIC 512MB 128bit/////MAXTOR 160GB 7200RPM 2 MB CACHE NCQ SATA//////LG DVD RW//////Creative Sound Blaster Live 24 Bit Eax 5.1 Ses Kartı///////SAMSUNG SyncMaster 793 DF //////////////////////SATLIKTIR ///////YANINDA VERİLECEK OYUNLAR CALL OF DUTY 4 MODERN WARFARE /////CALL OF DUTY 5 /////CRYSIS////FIFA 2009/////FIFA MANAGER 2009/////QUAKE4////SPACE DEATH/////50 CENT BULLETPROF/////HITMAN BLOOD MONEY//////TOMB RAIDER ANNIVERSARY/////NFS UNDERCOVER/////NFS CARBON//////NFS MOST WANTED//////GRID RACE//////GTA 4 //////LOST GAME//////bu oyunların hepsi yüklü ve cd lerini vereceğim

lazyboy

lazyboy

Üye
takas durumu nedir

HeLLBoY_22

Üye
    Konu Sahibi
takasta hangi telefonu verecegine ve ne kadar vereceğine baglı takas düşünürüz

btta

Üye
200 lira veririm

tazmanya33

tazmanya33

Üye
abc

LimePie

LimePie

Üye
N73 ME olurmu?

rafi1994

rafi1994

Üye
ben n72 verip üstünede 400 tl veririm kardeş:-)))) ok?

memi

Üye
kardeş bendede n81 8b var n72 verirsen anlaşabilriz

vw_006

Üye
bende 6300 var üzerne 150 vereyim olur mu? olur heralde ama faturası felan varsa alarım yoksa suc biliosun yani peki o pcye ne kadar istiosun

pervari_1

Üye
arkadşlar ben de n72 var süper çalışıyor termtemiz hiç bi sorunu yok ve havıza kartı ful en gage oyunları ve hepsi çalışıyor n81 üstüne san a 70 vereyim kabul edersin cevap yaz msneyi atarım daha kolay anlaşırız