orjinal n8 kinetik kayma

Sponsorlu Bağlantılar

metboy38

metboy38

Üye
    Konu Sahibi
orjinal n8 kinetik kayma
n8 kinetik kayma atabilirmiyiz cfw ğibi mesela sisx olarak bilen uarmı arkadaşlar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
modlama bolumunde konu mevcut ama sismiydi hatirlamiyorum cihaz hackli olmasi gerekiyor

metboy38

metboy38

Üye
    Konu Sahibi
sagolasin arkadasim link atsan ya ben aradim bulamadim hackli telefon efek falan wiget yukledim menu bi kaydirmada asagi iniyor ya cfw de orjinal de ole yapabilirmiyiz admin

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sagolasin arkadasim link atsan ya ben aradim bulamadim hackli telefon efek falan wiget yukledim menu bi kaydirmada asagi iniyor ya cfw de orjinal de ole yapabilirmiyiz admin

modlama bolumune gir ust konum var orada butun modlamalar icin link eklwdim konuya yinede bulamazsan link eklerim

metboy38

metboy38

Üye
    Konu Sahibi
tamam sagol suan arastiriyorum cok sagol

metboy38

metboy38

Üye
    Konu Sahibi
anladim topram yarin pc den ayrintili mod bolumune bakarim ben mod bolumune hic bakmiyordum cfw kullananlar kullaniyor o bolumu diye cok tesekur maxicep baska bir numara

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
anladim topram yarin pc den ayrintili mod bolumune bakarim ben mod bolumune hic bakmiyordum cfw kullananlar kullaniyor o bolumu diye cok tesekur maxicep baska bir numara

yinede yapamazsan konuda belirt @asigsasi yada ben cozeriz sorunu :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
eklenti sismiş yaslaniyom galiba :(
@asigsasi

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
metboy38

metboy38

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık yükledim Şuan çok sağol arkadaşımsüper Oldu kapatıp açtım çok sağolun arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve yaren_dede