Orjinal LG Klavyesi (LG IME)

Sponsorlu Bağlantılar

symbianware

symbianware

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal LG Klavyesi (LG IME)
Arkadaşlar bu klavyeyi yüklemek biraz daha zahmetli çünkü cihazın root erişimine sahip olmanız gerekiyor. daha önce Türkçe Klavye ve HTC orjinal klavyeyi paylaşmıştım direkt apk dosyasını kurmak yeterli idi fakat burada işler değişiyor. Kurulumu recovery modda yapmanız gerekiyor. Zip içerisinden çıkan apk dosyasını Root Explorer ile telefonun ana dizinine kopyalayıp yine zipten çıkan apk içerisindeki AIME.apk dosyasını kuruyoruz. Adım adım takip ederseniz sorun olmaz..

Link:

Bir teşekkürü çok görmeyelim.

ANDROID-ci

Kapalı Hesap
adımlar nelerdir benim telefonum rootlu bu yüzden lg kılavyesini kullanamıyordum latin ımei adinda (android klavyesi) bir klavye kullanıyorum memnun olmadığım için google a lg klavyesi olarak aradığımda maxicep çıktı benim de maxi cep çok girdiğim için yardımcı olacağını düşünüp girdim başta belirtim gibi adimlar nelerdir?

- - - Eklendi - - -

arkadaşım burda zip dosyası var boot menüsünden yükle dedim mising file diye dosya kayıp hatası verdi

mcalisir

Üye
Bi görsel paylaşır misin? Merak ettim bende lg kullanıcısıym rom yüklemek istiyorum ama standart klavye ye çok alırmışm

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
Teşekkürler

Üst Alt