Uygulama Orjinal Kamera Apk

Sponsorlu Bağlantılar

szqn55

szqn55

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal Kamera Apk
arkadaşlar samsung galaxy mini pop plus kullanıyorum telefonun romu orjinal grantiden geldi ama daha önce custom romda kullandıgım sistem kamerası çok değişik hoşuma gitmişti sadece onun apk sini yükledim sonra açarkan kapanmaya zorla diye bir hata verdi orjinale geri dönemeyirum nasıl yapaım

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Aynı cihazdan varsa birindrn rica et. Sistemden camerayı kopyala yada ultimate backup ile sistemden camerayı yedekle ve al kur

szqn55

szqn55

Üye
    Konu Sahibi
aynı cihazdan var da onlarda root yok işte
nerden bulucam nette yokmu

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Netten bulman zor ama aynı romu kullanan bir romun kamera apksini bulabilirsin ornegin ics camera.apk yaz googleye mutlaka çıkar. Format atarak eski uygulama geri gelir. Yada ben bakayım sana
Bana android surumu nosu soyle

Son düzenleme:
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bu kinkte bir suru orjinal apk kamera var indir bir kac tane mutlaka biri sonuç verir.

szqn55

szqn55

Üye
    Konu Sahibi
andoid 2.3.6 ana band s5570ixxlk2hiçbiri olmuyo uygulama yüklenmedi diyo ben en iyisi yeni bir rom yükleyeyim
olmazsa

Invoke

Invoke

Üye
Normal apk şeklinde yüklenmez zaten, root/system/app'ın içine atman gerekir ya da cwmden flashlanabilir zip şeklinde bulur flashlarsın... Zor yani romu baştan kurmak daha mantıklı. :/ Zor bulursun çünkü =P

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Takipçi Satın Al

Üst Alt