Orjinal jelatin - Çakma jelatin

Sponsorlu Bağlantılar

AeqN0r

AeqN0r

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal jelatin - Çakma jelatin
Telefonlara taktığımız jelatinlerde orjinal ve çakma arasında fark varmı? Varsa ne bilgi verir misiniz?
Konu doğru yerdemi bilmiyorum :)

Anil-D

Anil-D

Üye
jelatin ekran jelatinimi

Kerim.

Kerim.

Üye
yaklaşık bir seneden beri 10iraya taktırdığım markasız mat jelatin var wonderımda hiçbir sorun yok.gerisini sen anla

edit:mat tavsiye etmem renk canlılığı ve parlaklığı mahvediyor:oke:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Onu pek bilmiyorum ama mat jelatin al. İster gerçek ister sahte olsun birkaç yıl kullanırsın.

fk555897

fk555897

Üye
Ben bir farkını görmedim.

AeqN0r

AeqN0r

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun verdiğiniz bilgiler için :)

enterneoll

enterneoll

Üye
hayır arada çok fark var ucuz olan jelatinde parmak kaymıyor ve çok fazla iz bırakırken pahalı olanda hem daha az çiziliyor daha iyi kayıyor ve daha az iz kalıyor mümkünse kaliteli al

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
hayır arada çok fark var ucuz olan jelatinde parmak kaymıyor ve çok fazla iz bırakırken pahalı olanda hem daha az çiziliyor daha iyi kayıyor ve daha az iz kalıyor mümkünse kaliteli al

Senin dediğin parmak kaymama olayı parlak jelatinlerde oluyor. Aynı şekil bi mat koruyucu dene farkı gör. Parlak koruyucunun avantajı çok canlı ve parlak göstermesi. Dezavantajı ise güneş altında pek belli olmaması ve parmağın kaymaması. Özellikle güneş altında Amoled ekranlarda büyük sıkıntı olur. Mat koruyucu ise çözünürlük kötü oluyor. Cansız gibi. Ama parmak çok güzel kayıyor ve güneş altında rahat belli oluyor.

Baskentliia

Baskentliia

Üye
fiyatında anlayabilirsin

Üst Alt