Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
orjinal ile yan sanayi batarya arasındaki fark
Sponsorlu Bağlantılar
'İbrahim'
Üye
Konu Sahibi
orjinal ile yan sanayi batarya arasındaki fark
arkadaşlar 5800 ıma yedek batarya alcamda orjinal bataryaya 30 40 arası paramı verem yoksa yan sanayiye 10 tl versem aralarında ne gibi farklar var yardımcı olursanız sevinirim
Gökhan_F9
Üye
Kalite farkından baska fark yok.Orjinal batarya atıyorum 10.000 defa sarja takılabilirken,orjinal olmayan batarya 5.000'den sonra sapıtır.
Hemen bitmeye baslar yada sarja taktıgında uzun süreler dolmayabilir.
Burak
Üye
sahte alma.
XER01
Üye
Her zaman orjinalini alacağım şeylerden biridir batarya.. Patlaması ağır yaralanmalara sebebiyet verebilir..
anılbaran
Üye
kesinlike cakma batarya önermem ne olufsa en azından telefonun en önemli parçlarından biri olan bataryanın tam orginal olması lazım cakma bataryalar cihaza zarar ve performans düşürür şahsen ben herşeyi çakma alsam bile asla cakma batarya kullanmam
Amaru Shady
Üye
Yan sanayi fiyat hariç her yönüyle kötü
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Ben de tavsiye etmem. Orjinal almalısın.
Kingmortall
Üye
1
Hologram etiketine bakarken, Nokia connecting hands sembolünü bir açıdan ve Nokia Orijinal Donanımlar logosunu diğer açıdan görebilmeniz gerekir.
2
Hologramı logonun soluna, sağına, aşağısına ve yukarısına doğru çevirdiğinizde, sırasıyla, bir, ki,i üç ve dört nokta görmeniz gerekir.
3
Hologramın kenarındaki yaldızlı kaplamanın altında özel 20 rakamlı bir şifre bulunmaktadır. görmek için yaldızı metal parayla kazıyın.
Burak
Üye
tesekkurler kıngmor
Okeanus
Üye
orjinal tabii ki de. patlaması ve ısınması sorunuyla. aradaki 20-30 lirayla sağlığınızı tehlikeye atmamalısınız
0live456
Üye
Saatlerce konuşursan orjinali de dayanmaz.
Burak
Üye
çok kurcalarsan orjinalde hemen bıter
creekin
Üye
ben kullanıyorum 5228 modelini aynı batarya kullanılıyor sadice telefonda 3g si ve flashı yok. ama yan sanayi batarya var 15 tl lik 1 saat-1.5 saat facebook yapıyorum bitiyor. şuan para topluyorum nokia care mazasından 80 tl orjinal almak için . !! Sakın TİM TURKCELL lere güvenme 40- tl diyor lar ama nokia care mağzasındaki görevlilere sordum onlar kaliteli yan sanayiler diyor yine aynı verimi alırsınız ama emrü kısadır dedi 80 tl topluyorum 50 tl deyim 1 ay sonra orjinal batarya alacam çünkü en fazla 6-7 saat face yapman gerek arakadaşlarım söyledi DÜŞÜN KARAR VER DERİM. AMA benim gibi hataya düşme...
ben kullanıyorum 5228 modelini aynı batarya kullanılıyor sadice telefonda 3g si ve flashı yok. ama yan sanayi batarya var 15 tl lik 1 saat-1.5 saat facebook yapıyorum bitiyor. şuan para topluyorum nokia care mazasından 80 tl orjinal almak için . !! Sakın TİM TURKCELL lere güvenme 40- tl diyor lar ama nokia care mağzasındaki görevlilere sordum onlar kaliteli yan sanayiler diyor yine aynı verimi alırsınız ama emrü kısadır dedi 80 tl topluyorum 50 tl deyim 1 ay sonra orjinal batarya alacam çünkü en fazla 6-7 saat face yapman gerek arakadaşlarım söyledi DÜŞÜN KARAR VER DERİM. AMA benim gibi hataya düşme...
Orijinal Batarya İle Yan Sanayi Batarya Arasında Tabikide Farklar Vardır,Kullandığı İletken Kalitesine Göre Değişir Bu...
Ben Nokia 5800'ıma Nokia Gold Diye Bir Yan Sanayi Batarya Aldım Orijinalden Farksız,Orijinal Batarya Made In China Yan Sanayi Batarya(Nokia Gold)Made In Japan(Aldığım Yerdeki Satıcı Orijinal Bataryadan Daha İyi Olduğunu Söyledi Şarz Süresi Normal Hatta Daha İyi Diyebilirim...
[ENGİN]
Üye
evet orjinal batarya 80 tl öyle telefoncular satıyor 40 50tl ye orjınal diye