asigasi benimle kavga eeiyordu tamammı beni aşağılıyordu bende onu engellemiştim o yüzden konuyu göremedim şimdi engeli kaldırdım bakıyorum konuya ve bu arada asigasi beni ilk forum a geldiğim zaman beni çekemediYAPTIM SAOL HERŞEY İÇİN ŞEY BİRDE ŞU GALAXY S4 RESİMİNİ YOLLARMISIN KARDEŞŞ BU BOZUK WİDGETİ YÜKLEDİM AMA BEYAZ DEĞİL GRİ YALNIŞ YAPMIŞSIN Bİ BAK
Neyden bahsediyon kardeşim sen ya hatalı olsa uyarılırdım burda nedense bir tek sen sorun yaşıyorsunVar mı beyler gri olan?
Varsa yenileyim Besbelli verdiğim yönergelere uymamışsın yaygara çıkartıyorsun burda
widgeti kurdum telefonu kapatıp açtım ekrana ekledim ve gri bir bak dostum neden hatalı anlamadımsis editör ne ?sis editör ile nqsıl parçalayacağızsis editör ile nqsıl parçalayacağızBelle icin beyaz ve siyah dijital saat htc ozelliginde - MaxiCep Birde bunu deneresource klasörünü e ye,private klasörünü c ye atın restart yapın tamamdır /o kısmı biraz detaylı anlarırmısın biraz karışmış daTeşekkürler kardeşim yaptım o nu
widgeti kurdum telefonu kapatıp açtım ekrana ekledim ve gri bir bak dostum neden hatalı anlamadımsis editör ne ?sis editör ile nqsıl parçalayacağızsis editör ile nqsıl parçalayacağızBelle icin beyaz ve siyah dijital saat htc ozelliginde - MaxiCep Birde bunu deneresource klasörünü e ye,private klasörünü c ye atın restart yapın tamamdır /o kısmı biraz detaylı anlarırmısın biraz karışmış daTeşekkürler kardeşim yaptım o nu