Orjinal Dijital Saat Beyaz Skin Widget(sis)

Darqos

Üye
Konu kapalı link falan hiç gözükmüyor sağdece yorum

Darqos

Üye
sen o zaman bi zahmet kopyala yapıştır yapsana bide linkleri kopyala yapıştır lütfen rica ediyorum

Darqos

Üye
Benim teoefon hackli neden bileşik hatası alıyorum bunun çözümünü söyle

Darqos

Üye
pardon özür dilerim

Darqos

Üye
asigasi benimle kavga eeiyordu tamammı beni aşağılıyordu bende onu engellemiştim o yüzden konuyu göremedim şimdi engeli kaldırdım bakıyorum konuya ve bu arada asigasi beni ilk forum a geldiğim zaman beni çekemediYAPTIM SAOL HERŞEY İÇİN ŞEY BİRDE ŞU GALAXY S4 RESİMİNİ YOLLARMISIN KARDEŞŞ BU BOZUK WİDGETİ YÜKLEDİM AMA BEYAZ DEĞİL GRİ YALNIŞ YAPMIŞSIN Bİ BAK

Konu Sahibi
İsa abiyle kavga ettin engelledin yine işin ona düştü neyse

Darqos

Üye
KARDEŞŞ BU BOZUK WİDGETİ YÜKLEDİM AMA
BEYAZ DEĞİL GRİ YALNIŞ YAPMIŞSIN Bİ BAK

Konu Sahibi

Neyden bahsediyon kardeşim sen ya hatalı olsa uyarılırdım burda nedense bir tek sen sorun yaşıyorsunVar mı beyler gri olan?
Varsa yenileyim Besbelli verdiğim yönergelere uymamışsın yaygara çıkartıyorsun burda

Darqos

Üye
widgeti kurdum telefonu kapatıp açtım ekrana ekledim ve gri bir bak dostum neden hatalı anlamadımsis editör ne ?sis editör ile nqsıl parçalayacağızsis editör ile nqsıl parçalayacağızBelle icin beyaz ve siyah dijital saat htc ozelliginde - MaxiCep Birde bunu deneresource klasörünü e ye,private klasörünü c ye atın restart yapın tamamdır /o kısmı biraz detaylı anlarırmısın biraz karışmış daTeşekkürler kardeşim yaptım o nu

Tepkiler: Symbianizer
    Konu Sahibi

Son düzenleme:
yazı fontunun adını alabilir miyim acaba ?

Konu Sahibi
Nokia Pure dostum

Tepkiler: ahmet5281
kardeş bu saat koyu gıri oldu sanki siyaha döndü koyu siyah. Beyazını yükler sevinirim. Emehin için teşekkürler