Orjinal Cep Telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal Cep Telefonu
Öncelikle merhaba.Arkadaşlar bu sabah size başımdan geçeni anlatıcam.Ben tekstilde ortacılık yapıyorum.Ütüdeyim::) Babam yanıma geldi.Oda usta."Oğlum N9 ne kadar biliyormusun dedi?"Bende bir anda şaşırdım nede olsa beklemiyordum.Ama tam olarak hatırlıyamadım.Telefon gözümün önüne geldi ama.Tam fiyat söylerken babam Galaxy ne kadar dedi.Dedim baba 1.250 filan Galaxy S2.Bana dedi ki adam yukarıda 150 kağıda satıyor.Bende dedim ne oluyoruz.1.250'lik cep 150 Kağıt.Sordum babama havaalanında unutulan ceplermiymiş neymiş işte.Yukarı çıktık adam gizli gizli cepleri çıkardı.Galaxy'e baktım.Dış görünüş olarak aynısı.N9 da öyle içine bakıyım dedim.Çözünürlüğü yani nasıl diyeyim canlılığı C5-03 gibi değildi adama söyledim dedi ki arkası beyaz diye onun için.Biraz kurcaladım dedim.Tıpa Tıp aynı görünüş yani başka yerde olsa Orjinal diyeceğim.Yani Ekran Koruyucu Ev Ekranları filan.Adam sonra 2sindede şu *#0000* mıydı neydi işte yazılımlarını gösterdi.Ondada inanmadım ne var onda istediğin gibi gösterirsin.Sonra geldi arka kapağını çıkardı.Hani o seri numarası filan yazıyordu.Sonra işte geldim Galaxynin Kamerasına baktım C5'ten bir farkı yoktu öyle dedim bu nasıl.Eğer bu orjinalse iPhone'la nasıl rakip.Sonra baktım dedim bu abi bence orjin.değil filan.Yok Orjinal.Ama düşündüm.Sonra babam beni aşağa göndertti işe devam edeyim diye.Yanıma geldi 100 Kağıda indirdim.70'e de indiririm dedi.Dedim.Baba bunlar kaçak maldır.Masrafıda olur.Hemen takıp kullanamassın dedim.Ama pek içine bakamadım.Sizce doğrumu yapmışım aldırmamakla yoksa aldırsamıydım.

incitemfm

incitemfm

Üye
s2nin kamerasi hd cekiyo cakmadir o

esokmen

esokmen

Üye
ne olursa olsun 70 liraya o telefon satılmaz. 1200 lar 60 70 tl ikinci eli

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İyi ki almamissin da bir kamera ayarlarina baksaydin pixeli dusurmustur belki :ehe şaka bir yana ben de almazdım :D

incitemfm

incitemfm

Üye
70tl ye sakiz vermezler

MrExpert

MrExpert

Üye
Tabikide çakmadır 100tl s2 satılırmı hiç ?

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Kesinlikle çakmadır .. Almamakla iyi yapmışsın :)

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar herkezin yorumu için teşekkürler.Ancak videoları izledim hani incelemeleri 2 telefonunda tıpa tıp aynısı.Şaşırdım.Ayrıca o ev ekranlarını nasıl yüklüyorlar sahteyse onu anlamıyorum.Aynısı ha..!

MaxipmaN

Üye
belki gerçektir :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Arkadaşlar herkezin yorumu için teşekkürler.Ancak videoları izledim hani incelemeleri 2 telefonunda tıpa tıp aynısı.Şaşırdım.Ayrıca o ev ekranlarını nasıl yüklüyorlar sahteyse onu anlamıyorum.Aynısı ha..!

Dokunmatiginden anlaman lazim ama :hmmm

ibrahimkoc_1907

Üye
70 tl ye s2 nin kasasını alamassın s2 yi nasıl alıcaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt