"Orjinal Belle" ile "Sızdırma Belle" arasında fark ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
"Orjinal Belle" ile "Sızdırma Belle" arasında fark ?
Arkadaşlar bildiğiniz gibi birkaç ay önce zaten sızdırma Belle düşmüştü piyasaya. Bazı arkadaşlarımız merak ve risk faktörleri sürümü kurdular. Bende bu arkadaşlardan biriyim. Belle'nin geliş tarihini iple çekmediğim gibi 1 hafta sonra haberim oldu nerdeyse :) Sorum şudur ki ; Orjinal Belle ile bizde hali hazırda kurulu olan Belle'nin arasında fark/farklar var mıdır ? Varsa nelerdir ? Orjinale geçmemiz şart mıdır ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
şart degil dostum ve farkı cfw'ler orjinalden daha sorunsuz ve güzel :)

SilentOne

SilentOne

Üye
+5 :oke:

kalbimdesiin

Üye
Valla en ufak değişiklik bile Yok ben Orjinal de daha fazla özellik beklerken sizdirma ile aynı olması şaşırtıcı :s

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sızdırma diye bir şey yok . Sızan belle Orjinal Belle'nin sadece test halidir illegal değildir yani . Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz . :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
ama insan gelen resmi sürümde daha çok şey bekliyordu

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
sorunda o işte.. sızdırdırlar sonra 7 ay beklediler aynısını piyasaya sürdürler.. al sana güncelleme!!

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Sızdırılmış Bellenin şarjı 3 gün rahat gidiyodu bunun şarjı 1 gün gitmiyo :S

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
Bence cfw daha iyi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sızmasını kullanmak nasip olmadı ama arkadaşların bir çoğu reis'ın cfw'sini çok övüyorlar. Orjinali beğenen çok az.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
orjinal sürüm 5 para etmez...tel.hafızası yok gibi ya

fatih54102

fatih54102

Üye
kardeşim aynı konuyu ben açtım biraz araştır teknoloji çağındayız yukarıda "arama" var. Konun kapanmasın ama bu yaptığın saygısızlıktır.

slant1111

slant1111

Üye
orjinal de şarj dayanmıyor

Dampierre

Dampierre

Üye
nicesoni_ash in orjinal sürümden yaptığı 4.0 cfw'si harika, şarj daha uzun, performans gayet iyi, ama sızma cfw lerden fark yok gibi

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim aynı konuyu ben açtım biraz araştır teknoloji çağındayız yukarıda "arama" var. Konun kapanmasın ama bu yaptığın saygısızlıktır.

Kardeşim konu açmaya bende fazla meraklı değilim, hatta üşendim bile. Baktım önce Google ve Maxicep'ten, arama kelimelerim ve kriterlerim farklı olunca senin konunu bulamadım demekki. Konu açmak neden saygısızlık olsun, ekmeğini mi elinden aldım ki, yada forumda önüne geçmeye mi gayret gösteriyorum :bilmm sadece forum için fazladan yük ve kirlilik olur, olsa olsa

----------Eklendi @ 14:27:29 ---------- Yazıldı @ 14:25:07 ----------

nicesoni_ash in orjinal sürümden yaptığı 4.0 cfw'si harika, şarj daha uzun, performans gayet iyi, ama sızma cfw lerden fark yok gibi

Çoğu CFW N8 için tasarlanmış vaziyette, C7 için sadece sızdırılmış olan orjinal sürüm var, onun da orjinalden farkı yokmuş. Ne artısı var ne eksisi yani, artı özellikleri olan güzel bir C7 Belle CFW bende aramaktayım, bildiğin varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt