Orjinal Belle Güncellemesi Sonrası Gelen Microsoft Apps Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal Belle Güncellemesi Sonrası Gelen Microsoft Apps Güncellemesi
Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Orjinal belle güncellemesinden sonra bugün bi bakayım suite'e güncelleme var mı diye. Baktım ki Microsoft Apps. güncellemesi diye bi güncelleme gelmiş. Yani sorum şu:

Bu güncelleme PC'deki Microsoft Office ile aynı görevi mi görüyor yoksa başka bişey mi? Güncelleyen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.

_ardaa

_ardaa

Üye
Hayır ofis belgeleri için olan güncelleme sonra gelecekmiş, şuan gelen güncelleme şirketler için normal kullanıcının işine yaramaz boşuna kurma.

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Kurdum ama ben. Bir iki ofis uygulaması var. Öbür güncellemenin geleceği tarih belli mi?

_ardaa

_ardaa

Üye
Belli değil ofis dediğin lynic ve onenote var sanırım birde anlık mesajlaşma uygulaması var ben kurmadım tam içeriğini bilmiyorum ama bir etki alanı istiyor şirketler için kendi aralarında mesajlaşmaları için ve belge paylaşımı için bunun içinde sharepoint sunucu gerekiyor.

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Hmm anladım Binbaşım sağolasın bilgilendirdiğin için. Bende 2 saattir bakıyorum nedir bu diye. Teşekkür ederim ;)

_ardaa

_ardaa

Üye
Rica ederim:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt