orjinal APPLE İPOD TOUCH (8gb) arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sukru_123

Üye
    Konu Sahibi
orjinal APPLE İPOD TOUCH (8gb) arıyorum
2. almayı düşünüyorum temiz kullanılmış tamir görmemiş hasarsız olmasını istiyorum

fiyat konusunda bi düşüncem yoktur.satan kişi fiyatı belirlesin

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
bende arıyorum

erol027

Üye
satıyorum bende var. temiz jilatini bile duruyor ben fazla anlamıyorum bundan onun için satıyorum ..fiyat 400tl pazarlık payı var.adres [email protected]

cell_im88

Üye
Merhaba. benim elimde ipod touch 1g 8gb bulunuyor. Jailbreak'i yapılı ve lazım olacak her türlü program içerisinde yüklü. ayrıca jailbreak dosyalarını ve program arşivimi de isterseniz bir dvd ile verebilirim. fiyat olarak 250 düşünüyorum. sizden dönüş bekliyorum.

iletişim bilgilerim:
[email protected]

anselon

Üye
İPOD TOUCH 8 GB TEMİZ KUTUSUNDA DURUYOR 0 İLGİLENEN ARKADAŞLAR [email protected] adresinden bana ulaşabilirler.. satın almak isteyen ciddi arkadaşlar ..1.2 gün içinde elden satmak zorunda kalabilirim orjinal daha kutusundan duruyor açmamışım ihtyactan dolayı satıyorum ilgilenler mail yada mesaj bırabiliriler....

barangokba

Üye
hala ilgileniyorsanız [email protected] msn adresim ekleyin konuşalım.

--------------- Ekleme ---------------

[email protected] istediğiniz fiyatta anlaşırz ekleyin konuşalım

Xx_TaKtİkAp_xX

Üye
sl hala arıyor musun die soracağım ama biraz geç oldu sanırım ama bende ıpod touch 2g 8gb var!!!hemde j.b yapılmış durumda,cihaz 2. nesildir ama cok kullanışlısdır eğer ilgileniyorsan beni bull bana mesaj at:D

--------------- Ekleme ---------------

unutmadan verdiğim fiyat ise yanlızca 250 tl oda maalesef ön ekranında bulunan birkaç küçük çizik yüzünden ama oyun oynarken bu çiziklerin farkına varmazsınız...içinde yaklaşık 15-20 adet oyun bulunmaktadır ÖRN:call of duty zombies,doom resscurettion,asphalt 5,nfs shift,meve kesme,paper tross,angry birds seson,modern combat,hero of sparta,gta chinatown wars,resident evil degenerasyon....oyunların hepsi orjinal olmakla beraber dür daha ne bekliyorsun bence bu fırsatı kaçırma derim......SatıŞ SEBEbi:Iphone alacağım

desperado1

desperado1

Üye
cevap vermemiş galiba daha aramıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt