sezgince
Üye
Orjinal Aldığım Windows Vista'ya Geçmek İstiyorum Sizce ?
Merhaba, Arkadaşlar 2004'den buyana kullandığım bilgisayarım aldığım zamanlarda orjinal Windows Vista kullanıyordum sonradan Windows XP'e geçtim hala kullanmaktayım gayet iyi ancak kendi aldığım orjinal sürüme geri dönmek istiyorum ama bazı insanlar Windows Vista konusunda memnun olmadığını çok yavaş olduğunu bazı hatalara meydana geldiğini belirtiyor kimiside gayet iyi güzel diyor bende kullandığım zamanlarda böyle birşey rastlamadım ancak bir kaç oyunda hata ve oyunu açma sorunu olmuştu ama şimdi ki çıkan oyunlar programlar Windows Vista'yıda ortak etti destekliyor ama hata olayı olunca sonra Windows XP tercih ettim ve Windows XP kullanıyorum oyunları açıyor ancak artık biyerden sonra yeni çıkan Windows sürümler daha iyi olmasıyla insanlar Windows XP tarih olduğunu ve Windows 7'yi daha çok tercih etmeye ve kullanmaya başladı ama bende geçmek isterim ancak şuan ki kullandığım orjinal olmadığından geçiş yapmam imkansız Windows Vista'yı tekrar kurup sonra Windows 7'ye yükselmek istesem ücret ödeme gibi durum oluyormu ?

o yüzden artık Windows Vista yeni çıkan pro.. Oyun gibi şeyleri destekliyor o yüzden geçip geçmemekte kararsızım