Orjinal Aldığım Windows Vista'ya Geçmek İstiyorum Sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

sezgince

sezgince

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal Aldığım Windows Vista'ya Geçmek İstiyorum Sizce ?
Merhaba, Arkadaşlar 2004'den buyana kullandığım bilgisayarım aldığım zamanlarda orjinal Windows Vista kullanıyordum sonradan Windows XP'e geçtim hala kullanmaktayım gayet iyi ancak kendi aldığım orjinal sürüme geri dönmek istiyorum ama bazı insanlar Windows Vista konusunda memnun olmadığını çok yavaş olduğunu bazı hatalara meydana geldiğini belirtiyor kimiside gayet iyi güzel diyor bende kullandığım zamanlarda böyle birşey rastlamadım ancak bir kaç oyunda hata ve oyunu açma sorunu olmuştu ama şimdi ki çıkan oyunlar programlar Windows Vista'yıda ortak etti destekliyor ama hata olayı olunca sonra Windows XP tercih ettim ve Windows XP kullanıyorum oyunları açıyor ancak artık biyerden sonra yeni çıkan Windows sürümler daha iyi olmasıyla insanlar Windows XP tarih olduğunu ve Windows 7'yi daha çok tercih etmeye ve kullanmaya başladı ama bende geçmek isterim ancak şuan ki kullandığım orjinal olmadığından geçiş yapmam imkansız Windows Vista'yı tekrar kurup sonra Windows 7'ye yükselmek istesem ücret ödeme gibi durum oluyormu ?

s.ileli

s.ileli

Üye
Merhaba, Arkadaşlar 2004'den buyana kullandığım bilgisayarım aldığım zamanlarda orjinal Windows Vista kullanıyordum sonradan Windows XP'e geçtim hala kullanmaktayım gayet iyi ancak kendi aldığım orjinal sürüme geri dönmek istiyorum ama bazı insanlar Windows Vista konusunda memnun olmadığını çok yavaş olduğunu bazı hatalara meydana geldiğini belirtiyor kimiside gayet iyi güzel diyor bende kullandığım zamanlarda böyle birşey rastlamadım ancak bir kaç oyunda hata ve oyunu açma sorunu olmuştu ama şimdi ki çıkan oyunlar programlar Windows Vista'yıda ortak etti destekliyor ama hata olayı olunca sonra Windows XP tercih ettim ve Windows XP kullanıyorum oyunları açıyor ancak artık biyerden sonra yeni çıkan Windows sürümler daha iyi olmasıyla insanlar Windows XP tarih olduğunu ve Windows 7'yi daha çok tercih etmeye ve kullanmaya başladı ama bende geçmek isterim ancak şuan ki kullandığım orjinal olmadığından geçiş yapmam imkansız Windows Vista'yı tekrar kurup sonra Windows 7'ye yükselmek istesem ücret ödeme gibi durum oluyormu ?

Bir ters muhendis olarak xp kulaniyorum sanal makinada cunku tum toollarimiz xp de sorunsuz calisiyor gundelik hayatta win7 vista kuracagina win7 kur bence lisansa takilma derim

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
sana link atabilirm istiyorsan windows 7 nin.

sezgince

sezgince

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. Ancak benim demek istediğim orjinal Wndows Vista CD var pc alırken vardı zaten benim de demek istediğim Windows Vista'yı kurup sonrası ücretsiz Win7'ye yükseltme durumu oluyormu yoksa Windows sitesinden almak zorunlumu böyle bir soru bulamadığım için açtım ;)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Olmuyor bir miktar para ödemen gerek

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Rica ederim :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Win8 yükle kurtul.
Ne xp kaldı nede vista :oke:

Uhops

Uhops

Üye
Vista pişmanlıktır şuan kullanıyorum.düşman başına.1920x1080p yapınca masaüstünde bille kasıyor.

larten123

larten123

Üye
windows 8 yükle bence de

Jomolocco

Jomolocco

Üye
windows 7 o bilgisayar icin en iyisi

sezgince

sezgince

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız ve yardımlarınız için öncelik teşekkürler. Ancak Windows 7 - Windows 8 alabilmek için para lazım :D o yüzden artık Windows Vista yeni çıkan pro.. Oyun gibi şeyleri destekliyor o yüzden geçip geçmemekte kararsızım :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Forumdaki arkadaşlarla tüm maxicepi linuxa geçieye çalışıyoruz isterseniz sizde maxi linux ailesine katılabilirsiniz? Hemde ücretsiz tamamıyla :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Beyler yasaklı paylaşım yapıyorsunuz bari muhabbetini etmeyin burada :nono:
İlgili mesajları siliyorum dikkat edin. İyi forumlar :maxicep:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Beyler yasaklı paylaşım yapıyorsunuz bari muhabbetini etmeyin burada :nono:
İlgili mesajları siliyorum dikkat edin. İyi forumlar :maxicep:

Abi yasaklı paylaşım olduğunu bildiğim için özelden gönderdim burdan göndermedim ki linki

Üst Alt