orjinal-2-aylik-n96-satilik-acill!!

Sponsorlu Bağlantılar

Arthemis1

Üye
    Konu Sahibi
orjinal-2-aylik-n96-satilik-acill!!
Çok az kullanılmış Hatta kullanmaya kıyılamamış ' aylık N96 Çok Temizz. Komple kutu içeriği ile hemen kargoya verilir.Tabii:P::islik.:eller:
Fiyatı:1200 TL
Pahallı demeyin görünce anlarsınız neden olduğunu. :)

BUNLAR DA FOTOĞRAFLARI.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye

taa kasım ayında verilen ilanda ürünün sıfır oldugu ve 750 lira gibi makul bir ücret oldugu soylenir ilanı veren kişini cep telefonu var satılıp satılmadıgını ondan ogrenebilirsin garantili kayıtlı faturalı burda 1.150 lira demişler arkadaşa çok pahalı diye kaçmış yanından :) sana tavsiyem fiyatta revizyona git 5800 expres müzik çıkınca fiyatı biraz daha aşşağı meilli sanırım

Arthemis1

Üye
    Konu Sahibi
İlgin için Teşekkür ederim. Fiyatlardan bilgim var şu anda 1400 Tl diyorlar sıfırını bu da çok farklı bi cihaz değil bir jelatin i yok. Tel in etmeyeceğini düşünsem zaten yazmazdım bu fiyatı. Birde şu varki Sıfır diye satılan cihazlarda genelde benim başıma gelir bi yazılım sorunu çıkar karşınıza kilitlenir falan bunda o tür sorunlar tamamen bitmiştir tüm güncelleömeleri yapıldı batarya süresi konusunda hiç şüphesi yok iyi.Yani ne diyeyim Gözümde bu kadar az da değil fiyatı ama ne yapalım aklıma geldi bi kez satacağım yoksa dayanamam.Makul bi teklif e de hayır demem bugü:coold:n için

--------------- Ekleme ---------------

Yok mu ALmak İsteyen?

hayama

hayama

Üye
ben 850 verırım pesın canlı

--------------- Ekleme ---------------

eger ıstanbul ıcındeysen hemen elden halledebılırız bu krızde kımse artık boyle pahalı telefonlar almıyor ıyı dusun karar verırsen 5449497449 ulasırsın.

Arthemis1

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Bu Fiyat a düşünmüyorum.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bence alın süper bir telefon almaya değer

Arthemis1

Üye
    Konu Sahibi
bence alın süper bir telefon almaya değer
Mehmet arkadaş haklı tel gerçekten harika hala daha üzerinde özelliği olan bi makina yok o açıdan da çok iyi. Ben neden satıyorum a gelince de bu kadar süre yeter teli yıpratmadan elimden çıkarmalıyım yoksa çok uzun süre kalır hepten fiyatı yere vurur. Yol yakınken dönmek lazım diye düşündüm 1600 Tl iken almıştım bunu.

hayama

hayama

Üye
teklıf var ısrar yok verebılecegım bu krızde bu kadar.

suat1111

suat1111

Üye
500 verem gel hemen
almanyada 2ci eli 300 euro

huzunlukek

huzunlukek

Üye
selam, satıldı mı hala şansımız var mı :islik

magnumvega

magnumvega

Üye
Kardeş delimisin divanemisin bimeksde 10 ay taksitli sıfır N96 1200 tl piyasaya hiç bakmıyormusun

kayserili38

Üye
550 Vereyim Hemen Peşin tel 05366213475

mexico_35

mexico_35

Üye
alın verin ekonomiye can verin :D

sx1sever61

sx1sever61

Üye
satılmadıysa 300 ytl teklif vermek istiyorum.12 taksitte yaparsan sevinirim...bu ne ya arkadaşlar dalga gecer gibi fiyat teklifleri yapıyonuz.adam telefonun aldığı paradan zarar etmeden satmak istiyor.saygı duyarız....

beselma

Üye
arkadaş senın ne adresın var nede cep telefonun vardır nasıl senınle olasacagiz

61alper

Üye
slm bende avrupadan gelme var bitane n96 800 verene hemen verim kayıt felan yapaılmışş

CeMayk

Üye
Arkadaşlar telefon asla pişman olmayacağınız kadan manyag cihaz ben kullanıyorum tek kelime ile nokia şaheser yaratmış tabi bir kaç eksiği var ama önemli değil... kızılötesi yok birde çok sms yazanlar için 1,2 ve 3 tuşunu kullanmak biraz sıkıntılı birde kamera lens kapağı yok bunlardan başka eksiğide yok...

birsumavisi

Üye
bendede n96 var satılık ikinci el temiz orjinal almak isteyenler bu noyu araya bilirler 05377656130

mutlucocuk2

Üye
çok pahalı:nono:

seslice

Üye
400 tl n96 çok temiz