lgkg300
Üye
-
Konu Sahibi
-
İyide N72 de wi-fi yok kontr nsl dayanıyor....
Deneyecegim. Teşekkürler.
--------------- Ekleme ---------------
Büyük ihtimalle arkadaş Vodafone sınırsız paketlerden birini kullanıyordur.
Kardeşim süper bi iş yaptın helal sana tebrik ederim ben çok uğraştım ama olmadı çok tsk ederim mümkünse numaranı ver bi arayım seni tebrik için
Arkadaşım ben deniyorum ama youtube engellenmiştir diyo. Sulh ve Ceza mahkemesi falan bisyler yazıyo. Nasıl yapcaz onu yaa? Dediklerini aynen uyguladım
Ben bolt dan giriyorum kardeş oluyor n70 te bolta gir youtubeyı ac video yu tıkla altta hd ve normal kalite var normali tıkla sonra wach videoyu tıkla ve telefon web ine baglanıyor sonra izleyebilirsn
--------------- Ekleme ---------------
Bu arada bolt ayarlarını cep formatına al cep formatına almazsan telefon webine yönlendirmiyor ben sorunsuz izliyorum
arkadaşlar ben sınırsız internet paketi kullanıyorum bu yöntem çok güzel ama nedense bugn youtubeden videolar açılmamaya başladı bağlantı ayralrı realpleyer ayrlarıda değişmemiş ama açılmıyor 2gün izledim bugun açılmıyor
S60 telefonlarında bulunan orijinal ( önceden yüklü) real playerdir. n70 ve n72 de denedim sorunsuz çalışmaktadır. verdiğim yöntemi adım adım uygularsanız göreceksiniz ki video açılacaktır.bu raal player sürümü hangi telefona ait onu cözemedimama güzel bir sunum tsk ederiz kardes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?