Orhan Şam: "Alex keşke Müslüman olsa"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Orhan Şam: "Alex keşke Müslüman olsa"
Fenerbahçe'de ilk sezonunu geriden bırakan OrhanŞam, takımdaki hedefleri ve arkadaşları hakkında dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Memleketi Zonguldak'ta özel bir okulun öğrencileriyle bir araya gelen Orhan, "Her çocuk Avrupa'nın dev takımlarında oynamanın hayallerini kurar. Ben de kendime adım adım hedefler koydum. Şimdiki hedefim Fenerbahçe'de ilk 11 oyuncusu olmak. Bu kulübe bir şeyler vermek için çok çalışıyorum. Uzun yıllar bu kulübe hizmet etmek istiyorum. Daha sonra da bu formumu milli takımda sürdürmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

"Keşke Müslüman olsa!"

Takım kaptanı Alex'e olan hayranlığını dile getiren deneyimli savunmacı, "Ben Gençlerbirliği'nde oynarken de Alex'e hayrandım. Hayranlığım Fenerbahçe'ye gelince bir kat daha arttı. Kendisi hem saha içinde hem de saha dışında gerçek bir lider. Kaptanlığın gereklerini yerine getirebiliyor. Keşke Müslüman olsa." şeklinde konuştu.

Şike sürecinden de üstü kapalı bir şekilde bahseden başarılı sağ bek, "Bu konuyu konuşmak istemiyorum ancak gençlerin bilgilenmesi için bir şeyler söyleyeceğim. Ben takıma geldiğimde Volkan ve Emre ağabeylerle konuştum. Geçen sezonki şampiyonluğun alınlarının akı olduğuna inandım. Saha dışında bazı girişimler olsa da sahada herkes gereken mücadeleyi göstermiştir. Buna hiç şüpheniz olmasın." dedi.

Türk Alex: Soner

Fenerbahçe'yle adı anılan eski takım arkadaşı Soner Aydoğdu'ya övgüler yağdıran Orhan, "Soner çok yetenekli bir oyuncu. Onun kaptanlığını yaptım. Fenerbahçe'ye transferi halinde takıma çok şey katacaktır. Uzun yıllar burada yeteneklerini sergileyebilir. Çok zeki bir oyuncu. Umarım transferi gerçekleşir ve yerli Alex, Soner olur." dedi.
 
Eykul

Eykul

Üye
Soze bak sen... Bazilari kendilerine musluman diyorlar ama yaptiklari muslumanliklarini gostermiyor...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
506
RomeusTR
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
323
DiaBLoS
-India-
Cevap
1
Görüntüleme
408
TheLastWarrior
Fenerbahçe-
Cevap
1
Görüntüleme
405
Haydar


Üst Alt