Order & Chaos Online !!!

Sponsorlu Bağlantılar

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Desire S için Sd dosyalar bunlar 480 * 800 hepsine olur diye düşünüyorum.

Part 1 :

Part 2 :

Part 3 :

Part 4 :

Part 5 :

Part 6 :

Part 7 :

----------Eklendi @ 23:37:10 ---------- Yazıldı @ 23:21:26 ----------

ama bu versiyon artık açılmıyor yeni versiyon apk ve sd

apk :

sd :

caglet

caglet

Üye
Android + gameloft bi iş birliği yapsa keşke ... :D:D Yakında konsol kadar güzel oyunlar görcez :D umarım ama bu kadarı bile yeterli :D

----------Eklendi @ 03:57:30 ---------- Yazıldı @ 03:56:05 ----------

Bide tabletler için olanını bulabilir miyiz acaba motorola xoom için :d

TasteKiN

TasteKiN

Üye
onun ekran çözünürlüğü çok yüksek bulması zor olabilir :)

----------Eklendi @ 12:46:58 ---------- Yazıldı @ 12:46:35 ----------

ben de american island da warrior 15 lvl şimdilik :D

blacktalon

blacktalon

Üye
ideos x5 açar mı bunu

TasteKiN

TasteKiN

Üye
diğer gameloft oyunlarını açıyor sa bunu da açabilir eğer uygun çözünürlükteki apk bulabilirsen.

blacktalon

blacktalon

Üye
bunun gibi güzel online oyun bilen var mı galaxy ace için?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Ben giremiyorum oyuna yaa server i seçiyorum sonra giriş ekranına geri dönüyor..

delikanli006

delikanli006

Üye
gio için varmııı

senatse

senatse

Üye
selamlar arkadaslar bu surum eski.. bununla oyuna giremiyorsunuz.. ben gunler suren arayis sonunda buldum.. bu linkteki konudan indirebilirsiniz yeni versiyonu...

http://www.maxicep.com/android-oyun/gameloft-order-chaos-online-hd-v1-0-2-a-530348.html

----------Eklendi @ 12:27:34 ---------- Yazıldı @ 12:20:06 ----------

NOT:Order&Chaos Online'da ilk Türk guildimize bekliyoruz.. Europe - The Obverser's Market serverında Tr_Force isimli guildimiz bulunmaktadır. 27-30 Türkü toplamış bulunmaktayız. Katılmak isterseniz: oyunda mesaj yoluyla yada online olarak bana (Senatse) yada (Xonarial) , (Razael) , (KURT) , (Shiwa) , (Aequistas) a ulaşabilirsiniz... Farklı serverdaysanız güncellemeyle yeni server değiştirebilme özelliği geldi.Server değiştirip gelebiliyorsunuz.. Hepinizi bekliyoruz...

Facebook Adresimiz:

Download:
v1.0.2 .apk​

Mirror:

v1.0.2 .apk​

SD :

HTC Desire:

Galaxy S:

Sertug1991

Sertug1991

Üye
uff gio için yok mu :(

lyna

Üye
Bu oyun ne kadar kota tuketiyor cok mu ?Acer liquid e calistirirmi ? 800x480 ekran cozunurlugum

TasteKiN

TasteKiN

Üye
ekran çözünürlüğüne uygun var ama telefonun donanımı kaldırırmı bilmiyorum. Ben vodafone sınırsız ile giriyorum ama wireless ile bağlantı da daha iyi oluyor.

cenx07

cenx07

Üye
Evet beyler htc sensatin için çözüm bulanlar lütfen paylaşsın !!!:vur

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
Merhaba arkadaslar.. Ben Samsung Galaxy i9000 Kullanıyorum. Fakat Apk Dosyalarında Kurulum görmüyor Telefon. Bu oyunu oynamama imkanı olduqunu hic sanmıyorum bu telefonun bilqilendirirseniz müteşekkirim.. saygılar.!

Tekrar baktımda "MarketMilitiaOCONLINE" isimli zip yani Apk olduqunu söylediqiniz klasör de apk. uzantısı yok acaba ben mi sorunluyum yoksa klasör mü :) bir zahmet ilqilenirseniz sevinirim.. simdiden tsk ederim..

chem53

Üye
İndiriyorum Oyunu verdiğiniz dosya ile bakalım açılacakmı.. Az kalmıştı 60lv olayım bari..

----------Eklendi @ 17:38:44 ---------- Yazıldı @ 16:32:58 ----------

Oyunu indirdim Hiç sorun çıkmadı oynayabiliyorum Nick: Sipahî pm atın Guild kurup yardımlaşabilir..

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
Arkadaslar yok mu bilqi verecek kimse... Galaxy S i 9000 kullanıyorum ama apk dosyasını attım telefona lakin apk uzantısı görmüyor yardımcı olunuz lütfenn..!!!

61semih

61semih

Üye
:tşk:

kaos37

Üye
arkadaşlar linkler ölmüş fileserve yada hotfile linklerinden verebilirmisiniz lütfen bide benim tlfnum sony ericson x10 onda çalışırmı acaba

Yunkaai

Yunkaai

Üye
:tşk: 320x400 yada 240x320 çözünürlükte çalışırmı arkadaşlar

cem0m

Üye
Galaxy s sd dosyasini neden gormuyo oynayan varmi s de bisuru apk denedim gormuyo iki kerede sgs icin olan sd indirdim gameloft games acip icine atiyom gormuyo download deyip duruyo wifiyle taramami yapmasi gerekiyo bi yardim lutfen

----------Eklendi @ 13:07:09 ---------- Yazıldı @ 12:57:52 ----------

Galaxy s sd dosyasini neden gormuyo oynayan varmi s de bisuru apk denedim gormuyo iki kerede sgs icin olan sd indirdim gameloft games acip icine atiyom gormuyo download deyip duruyo wifiyle taramami yapmasi gerekiyo bi yardim lutfen