Order & Chaos Online !!!

Sponsorlu Bağlantılar

MBrkA

MBrkA

Üye
    Konu Sahibi
Ben bilgisayarda android programları açma programını indirdim olursa bilgisayardan oynucam.

blacktalon

blacktalon

Üye
aceye tek yol var bu oyunda 3 ihlas 1 fatiha :D

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Ben bilgisayarda android programları açma programını indirdim olursa bilgisayardan oynucam.

ben onu indirdim bilgisayar resmen android oldu ama bu yöntemi denememiştim evde ben de deneyeyim :D oyun da bi görevde takıldım Vesharon la konuşmam gerek ama bulamıyorum beni de bi yere kitledi çıkamıyorum :D

verdiğim partlar 480*800 içindir.

phradrel

phradrel

Üye
beyler bu sd dosyasını indirdim ama yüklemeyi beceremedm bi yardım edin ne yapıcz tam olarak galaxy s2 var sd yi bilgisayara indirdim telefonun neresine atıcam anlayamadm

TasteKiN

TasteKiN

Üye
hacı çıkan dosyayı sdcard da gameloft diye bi klasör açacaksın sonra onun içine games diye bi klasör açacaksın ve oraya kopyalayacaksın. sonra apk kurup oyunun keyfine varacaksın.

blacktalon

blacktalon

Üye
galaxy sde kasıyor mu bu

nearcandy

Üye
Arkadaşlar bu oyun SL'de neden yok çıkmazmı yaa neden böyle oldu satın almayı denedim sitede bile uyumlu değil diyo :/

phradrel

phradrel

Üye
beyler oyun şahane yukleyene teşekkürler grafikler oynanabilirlik ayrıntı herşey gzl tek sorun şarj :-D

bugber

Üye
320*480 var mı

chem53

Üye
America > The Whispering Islands. serverındayım Nick: Sipahî Lv:47 Ranger bekliyorum sizi guild kurup beraber kasalım

----------Eklendi @ 11:37:53 ---------- Yazıldı @ 11:35:23 ----------

buyrun apk dosyası indirin kurun crackli kurun oynayın ;)

----------Eklendi @ 11:41:12 ---------- Yazıldı @ 11:37:53 ----------

Arkadaşlar bu oyun SL'de neden yok çıkmazmı yaa neden böyle oldu satın almayı denedim sitede bile uyumlu değil diyo :/

bizim ülkemize uyumlu değil link verdim onu indir kur oyna okadar
America > The Whispering Islands. serverındayım

wizardmoon

Üye
Ellerine saglik kardes paylasim dedigin böle olmali on numara online oyun.

chem53

Üye
America Whiste island

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Harbiden bendede ace var en ufak bi uygulamada 200 mb ı aşıyor ram boşamı verdik 700 tl :ağlarım:

chem53

Üye
hd oyunları kaldıramayabilir S Ace. Ben Lg ile çok rahat oynuyorum kasma 0 derecede.

l3ortacine16

Üye
Şu SD dosyasını indiricemde bi türlü beceremiyorum.Site rusça :off:

MBrkA

MBrkA

Üye
    Konu Sahibi
Şu SD dosyasını indiricemde bi türlü beceremiyorum.Site rusça :off:

O rsimdeki sayıları yazacaksın altına,sonra onun altındaki yeşil butona basacaksın.Açılan sayfada biraz bekle.İndirme çıkacaktır.

chem53

Üye
sd dosyalarını indirmenin bir manası yok apk indir hep :D uğraş yok telaş yok apk dosyalarını indir kendi kursun..

cenx07

cenx07

Üye
HTC Sensation için bi çözüm bulan varmı beyler bi şekilde yapılıyormuş ama bi türlü bulamadım :vur