Ama madem gittin orda kal bak, hatıralar üzülüyor Rüyalarıma gelme artık, kahpeliğin lüzumu yok
ismail Üye Konu Sahibi Orda kal Ama madem gittin orda kal bak, hatıralar üzülüyor Rüyalarıma gelme artık, kahpeliğin lüzumu yok
ismail Üye Konu Sahibi MarjinaL -TR' Alıntı: İsmail senin şu gizli takip e noldu? Genişletmek için tıkla ... Ne gizli takipi - - - Eklendi - - - hea hatırladım - - - Eklendi - - - misafirdim ben orda - - - Eklendi - - - artık değilim yani takip edemem
MarjinaL -TR' Alıntı: İsmail senin şu gizli takip e noldu? Genişletmek için tıkla ... Ne gizli takipi - - - Eklendi - - - hea hatırladım - - - Eklendi - - - misafirdim ben orda - - - Eklendi - - - artık değilim yani takip edemem
MarjinaL -TR Üye ? Noldu bi daha görebildin mi? . - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - sana gelmelerini bekle.... Ayrı bi zevk veriyor.
? Noldu bi daha görebildin mi? . - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - sana gelmelerini bekle.... Ayrı bi zevk veriyor.
ismail Üye Konu Sahibi göremedim .çünkü gitmedim bida. düşün misafirlikteyim otobüste karşılaşıyom Yani denk gelşin denk gelşi Evimde ordan çok uzakta Ama olsun başka kızlarda var
göremedim .çünkü gitmedim bida. düşün misafirlikteyim otobüste karşılaşıyom Yani denk gelşin denk gelşi Evimde ordan çok uzakta Ama olsun başka kızlarda var
ismail Üye Konu Sahibi boşver forumdakileri Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ekle beni de arkadaş sayım artsın