Εthnic;2999600' Alıntı:sag altda menu simgesinin ustunde yukariya bakan bir ok var.. ona tiklayip yukari dogru surukle.. cikan menude istedigin kisayolu ekleyeblirsin...
bahsettigin programlari bilmiyorum ama ogrenmenin tek yolu denemektir.. denemenin bir zarari yok...arkadaşlar kendi kısayollarının haricinde benim kendimin kurduğu programların, örneğin ramblov veya keylock gibi programların kısayollarını ekleyemiyor muyum?
sitemizde opda diye aratirsan sertifika konusunda bilgilendirilmeni saglayacak ve seni bu dertten kurtaracak konular bulabileceksin...ya beyler teli alalı yıl oldu ama hala şu sertifika işini anlamış degilim nereyi okuduysam bse anlamadm bna suna tam anlamıyla anlatacak bi Allah kulu yokmu cok bunaldm bu işe yardm lütfen .s
Εthnic;3027188' Alıntı:
bahsettigin programlari bilmiyorum ama ogrenmenin tek yolu denemektir.. denemenin bir zarari yok...
sitemizde opda diye aratirsan sertifika konusunda bilgilendirilmeni saglayacak ve seni bu dertten kurtaracak konular bulabileceksin...

paylaşım için saol dostum eğer programın içinde kişisel sertifikan varsa onları kaldırıp tekrar eklentiyi güncelle yüklenmeme sorunu ondan olabilir
bide bunu deneyükleyemedim sertifaka tarafından kısıtlanıyor hatası veriyorrrr... :S
iyi kullanımlarteşekkürler