Orange tsunami siyah mod by Ethnic

Sponsorlu Bağlantılar

Εthnic

Εthnic

Üye
sag altda menu simgesinin ustunde yukariya bakan bir ok var.. ona tiklayip yukari dogru surukle.. cikan menude istedigin kisayolu ekleyeblirsin...

furkan5800

furkan5800

Üye
arkadşım saolda benim telefon hacksiz ve sertifikamda yoq Allah rızası için şunu imzalayıp linkleri deiştirsen pffffff

Εthnic

Εthnic

Üye
benim imzaladigim program senin telefonda calismaz... onun icin en kisa zamanda kendine bir sertifika almaya bak...

ocak.1907

Üye
Εthnic;2999600' Alıntı:
sag altda menu simgesinin ustunde yukariya bakan bir ok var.. ona tiklayip yukari dogru surukle.. cikan menude istedigin kisayolu ekleyeblirsin...

Teşekkür ederim...

Εthnic

Εthnic

Üye
rica ederim...

alper0642

Üye
arkadaşlar kendi kısayollarının haricinde benim kendimin kurduğu programların, örneğin ramblov veya keylock gibi programların kısayollarını ekleyemiyor muyum?

mertvemert

mertvemert

Üye
ya beyler teli alalı yıl oldu ama hala şu sertifika işini anlamış degilim nereyi okuduysam bse anlamadm bna suna tam anlamıyla anlatacak bi Allah kulu yokmu cok bunaldm bu işe yardm lütfen .s

Εthnic

Εthnic

Üye
arkadaşlar kendi kısayollarının haricinde benim kendimin kurduğu programların, örneğin ramblov veya keylock gibi programların kısayollarını ekleyemiyor muyum?
bahsettigin programlari bilmiyorum ama ogrenmenin tek yolu denemektir.. denemenin bir zarari yok...
ya beyler teli alalı yıl oldu ama hala şu sertifika işini anlamış degilim nereyi okuduysam bse anlamadm bna suna tam anlamıyla anlatacak bi Allah kulu yokmu cok bunaldm bu işe yardm lütfen .s
sitemizde opda diye aratirsan sertifika konusunda bilgilendirilmeni saglayacak ve seni bu dertten kurtaracak konular bulabileceksin...

mertvemert

mertvemert

Üye
Εthnic;3027188' Alıntı:

bahsettigin programlari bilmiyorum ama ogrenmenin tek yolu denemektir.. denemenin bir zarari yok...

sitemizde opda diye aratirsan sertifika konusunda bilgilendirilmeni saglayacak ve seni bu dertten kurtaracak konular bulabileceksin...

Teşekkürler bide buna bakalım :)

lord_keles

lord_keles

Üye
arkadaslar ben tsunsminin sag menu butonuna ndesk i eklemek istiyorum dll sini acip(hex duzunleyici) ile menu uid ini (0x101f4cd2) yi degistirmek istedim ama bu uid yok acaba bilen birisi varmi allah rizasi icin yardim menu tusuna ndesk i eklemek istiyorum ?????

Εthnic

Εthnic

Üye
Valla ben en fazla mif dosyalarini acip mudahale edebiliyorum.. o kadar mod bilgim yok.. umarim sana yardim edecek birileri cikar.. ama dusunce cok guzel...

lord_keles

lord_keles

Üye
arkadaslar ben tsunsminin sag menu butonuna
ndesk i eklemek istiyorum dll sini acip(hex
duzunleyici) ile menu uid ini (0x101f4cd2) yi
degistirmek istedim ama bu uid yok acaba
bilen birisi varmi allah rizasi icin yardim menu
tusuna ndesk i eklemek istiyorum ????? hadi mod cu arkadaslar lutfen yardim??

sefket66

sefket66

Üye
paylaşım için saol dostum eğer programın içinde kişisel sertifikan varsa onları kaldırıp tekrar eklentiyi güncelle yüklenmeme sorunu ondan olabilir

Εthnic

Εthnic

Üye
paylaşım için saol dostum eğer programın içinde kişisel sertifikan varsa onları kaldırıp tekrar eklentiyi güncelle yüklenmeme sorunu ondan olabilir

evet haklisin sorun ondan kaynaklaniyordu.. bende kisisel sertifikami kaldirip yeniden upload ettim.. link verdim zaten sorun yasayanlar bunu indirsin diye..tesekkurler...

ali.oren

ali.oren

Üye
kardes harika calisti cok sagol.
bende ing. vardi bu tr

tesekkur +

Εthnic

Εthnic

Üye
iyi kullanımlar...

erdew

erdew

Üye
yükleyemedim sertifaka tarafından kısıtlanıyor hatası veriyorrrr... :S

mesut öncel

mesut öncel

Üye
ben kurdum cok tşk ederim nasıl sılcez peki isdemedıqımız uygulamayı ekrandan

Εthnic

Εthnic

Üye
ev ekranında parmağını 3sn ekranda basılı tut..

Üst Alt