OR nokia 500...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkan5441

Üye
    Konu Sahibi
OR nokia 500...
ARKADAŞLAR.. NOKİA C5-03 için aklıma güzel bir fikir geldi ama yalnız benim fikrimle olacak iş değil bu...
Nokia 500 ün versiyonu c5-03 e portlana bilir.. uğrşacak olan var mı ama portlayacak kişi uzman olması lazım... bence uğraşılsa olur arkadaşlar :)

ACABA OLUR MU BÖYLE.. PORTLANABİLİR Mİ YANİ.. LÜTFEN Bİ YARDIM..
ÖZELLİK OLARAK AYNI GİBİ BİŞEY BU TELEFON DA

Masterthone

Masterthone

Üye
git o teli çöpe at abim. Şu port hayallerindende kurulun artık mümkün değil core kilidi sorunu var.

erkan5441

Üye
    Konu Sahibi
git o teli çöpe at abim. Şu port hayallerindende kurulun artık mümkün değil core kilidi sorunu var.
PEKİ BU CORE KİLİDİ KIRILMIYOR MU? elbet vardır bi çözümüüüüüüüüüü......!!

Masterthone

Masterthone

Üye
yok..

erkan5441

Üye
    Konu Sahibi
E diğer tellerde niyeyok bu ya

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
5800 da c6 yı portladılar ama c5in işletm sistemiyle aynı

Süleyman

Süleyman

Üye
daha C6 portlanamıyor sen nerden nokia 500 e uçtun?

Software95

Core dosyaları ile oynama yapsak C6 portunu yaparız ama olmuyor.Ben çalışmalarımı başlattım, bana S60v5 telefonların ve S^3 telefonların Rom belleklerinin büyüklüklerini bulursanız işim kolaylaşacak...

- - - Eklendi - - -

Ben başarmayı düşünüyorum üstad bu kötü kadere birisi dur deme zamanı geldi..

- - - Eklendi - - -

PEKİ BU CORE KİLİDİ KIRILMIYOR MU? elbet vardır bi çözümüüüüüüüüüü......!!

Yazılım bilgin varsa ileri derecede yaparsın ama :)

- - - Eklendi - - -

Symbian kullanan arkadaşlar X-Plore'den Rom'larına bakarlarsa vede benim konum var oraya yazarlarsa bu kötü gidişatı çözmeyi hedefliyorum.Elimde hazırladığım geniş kapsamlı algoritma var ona göre birşey yapmak istiyorum..

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
c5 in imaj dosyalarini 5800 inkiyle degistirirsen olur blki

erkan5441

Üye
    Konu Sahibi
c5 in imaj dosyalarini 5800 inkiyle degistirirsen olur blki
bence de iyi fikir denemekte fayda var... arkadaşlar biraz gayret yaklastık bendcee.. :hmmm

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/modifikasyon-genel-destek/s60v5-icin-s-3-benzetmesi-744346.html arkadaşlar bunu yapabilecek olan var mı CFW yapan yapar beyler süper süpeer
hadi lütfen bunu bari yapın

Joker.

Joker.

Üye
Kardeş herşeyi birilerinden bekleme kendin uğraş ben anlamam dersen kaç tane konu var öğren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt