Optimus me & Optimus one

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mirach61

mirach61

Üye
    Konu Sahibi
Optimus me & Optimus one
Beyler optimus me alacaktım 370 lira civarı bişe..fakat daha sonra optimus one gördüm 500-550 arası .Sizce lg one da yaptığım çoğu şeyi me de de yapabilir miyim..?kamera aynı işlemci hızı aynı çözünürlüğü daha iyi..

vodafone olduğum için net aldım yani neti sürekli kullanacağım..
Yardım edenlere şimdiden teşekkürler..

HakaN-06

HakaN-06

Üye
o paraya daha iyi telefonlar var c6-01 yada biraz daha ekle c7

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ikiside değil o kadar paran varsa c6 01 al c7 ile c6 01 arasında çok fark yok hafıza ve ekran boyutu farkı var ben c6 01 den acayip memlunum hd oyun oynuyorum kamerası güzel çekiyor videosunu saymıyorum bile :) hd müzik çalması falan bide anna geldi hızı mütiş arttı :islik

mirach61

mirach61

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ne nokia sı android diyorum siz c6-01 simbian işletim sistemi diyorsunuz

coacoa

Üye
bu forumdakilere nokia para veriyo zaten bu kadar geri kalmıs bir markayı övmelerinin baska adı olamaz :D

y n s c n

y n s c n

Üye
500-600 arası çıkabiliyorsan gio veya x5 tavsiye ederimi, çıkamam diyorsan optimus me 300 lira fiyatına göre çok iyi bi telefon o fiyatta android bulman çok zor hocam. Yinede sen bilirsin.

mirach61

mirach61

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar üstte dedim ki ya lg optimus me yada lg optimus one bu telefonlardan birini alacağım başka telefon almayacağm herkes farklı bir telefon sölüyor kullanan arkadasların bırı yardım etsin

----------Eklendi @ 13:21:19 ---------- Yazıldı @ 13:12:06 ----------

ya arkadaşlar ne nokia sı android diyorum siz c6-01 simbian işletim sistemi diyorsunuz

bakın beyler burda söylemişim

technoshark

technoshark

Üye
üstadım sen bimin yaptığı promosyonu kaçırmışsın... 300 tl ye optimus me veriyordu

One de yaptıklarının aynısını yaparsın dostum, şarjı felan iyi gidiyor nette sorunsuz dolaşacağını düşünüyorum, android işletim sistemine geçmek akıllıca. ben sana tavsiyemi optimus me den yana kullanıyorum.... fiyat bakımındanda uygun ;)

mirach61

mirach61

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardeş bende öyle yaptım bugün me aldım nokia eziyetinden kurtuldum.

61semih

61semih

Üye
keşke gio alaymışsın ama hayırlı olsun

Ocean258

Ocean258

Üye
Adamın yazdıgı telefonların ıkısıde Android telefonu ordan anlamak lazım aslında android istedıgını ama neyse.. Ben One'ı kullanmadım hocam ama Me gonul rahatlıgıyla alabılırsın kı zaten o fıyata android 2.2 froyo yuklu en ıyı smartphone'u almıs olucaksın.. tasarımı,ekran kalitesi şarj süresi ve wifi hızı en cok memnun kalacagın ozellıgı sadece kamerası ıcın olumsuz derım 3.15 Mp ... tavsıye ederım guzel telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt