optimus l7p705 sistem degistirme

Sponsorlu Bağlantılar

agora_meyhanesi

Üye
    Konu Sahibi
optimus l7p705 sistem degistirme
selam arkadaşlar adı geçen telefonun orjinal işletim sistemi android dir. bu sistemi para ile satın alarak veya başka bir yöntemle windows phone işletim sistemi ile değiştirmek mumkunmudur. teşekkür ederim.

konun

Üye
o senin yapabilceğin bişey değil madem windows istiodun android telefon niye aldın kardeş

agora_meyhanesi

Üye
    Konu Sahibi
o senin yapabilceğin bişey değil madem windows istiodun android telefon niye aldın kardeş

sevgili konun ; verdiğin cevap kendimi gerizekali gibi hissettirdi. o benim yapabilecegim bir şey değil ama senin yapabilecegin bir şey gibi sanki. forumda bilgi amaçlı sorulan soruya soru ile karşılık verenler hos değil .

konun

Üye
estarufullah kardeş gerizekalı olayı söz konusu bile değil benim demek istediğimi şöyle anlatayım şimdi birisi iphone hastası olsun ama telefonun duruşunu değil ios işlemcisi olduğu için hasta olsun niye gidip 2000 2500 tl veripde iphone alacağına 800 900 tl verip android telefon alıp ios atsın değilmi yani senin olayın gerçekleşmesi için telefonun beynini bizzat değiştirmen gerekiyor çünkü o telefonun beyni android programına senkronize edilmiş

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Wp8 kapalı kaynak işletim sistemi olduğu için şuan başka cihazlara yüklenemez

Üst Alt