optimus black V20a ya cm7 yükleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dostum forumumuzda güncel ve adım adım anlatımı mevcut, istersen okursan rahatlıkta yapabilirsin.. Ancak herhangi bir sorunla karşılaşırsan yardımcı olabilirim.

haklısınızda ben bulamıyorum yani hocam kusura bakmazsan sen yardım edebilirsin ancak,mesut_1986_1986@windowslive.com dan beni eklersen ve yardımcı olursan Allah razı olsun,ben anlayamıyorum işte kafam basmıor şimdi ben 2.3.7 yaparsam rom mu atmış olurum yoksa rot mu?şimdi sürüm 2.3.7 olduktan sonra rootlumu oluyor yoksa 2.37 olduğu zaman sadece rom mu atılıyor,yani illaki ikisinide yapmak şart mı?açıklamalarda şu programı indirin şunu indirin bilgisayara denmiş yanlız romunuz varsa gerek yok diye şimdi benim 2.3.4 android ben hangi programları öncelikle indirmeliyim,ya hocam valla baya bi çene yaptım affedin ama yeniyim malesef,okuduklarımı yapamam diye endişe ediyorum

2.3.4 , sen rom atıp CM7 yı yuklemek ıstıyorsun, tamam Sen oncelıkle eskı versıyona donmen gerekıyor, cunku 2.3.4 ıcın henuz root cıkmadı,

2.3.7 olduktan sonra Telefonun hem root lu hemde rom lu olmus oluyor

2.3.4 , sen rom atıp CM7 yı yuklemek ıstıyorsun, tamam Sen oncelıkle eskı versıyona donmen gerekıyor, cunku 2.3.4 ıcın henuz root cıkmadı,

2.3.7 olduktan sonra Telefonun hem root lu hemde rom lu olmus oluyor
tşk ederim yapmaya çalışacağım,umarım yaparım ama nedense hiç inanasım gelmiyor kendime bu arada msnden senmi ekledin hocam beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...