Optimus black P970 İphone 3 gs takası sizce mantıklımı ?????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
Optimus black P970 İphone 3 gs takası sizce mantıklımı ?????
merhaba arkadaşlar iphone 3gs optmus black p970 takası sizce mantıklımı???????????

huseyinos

huseyinos

Üye
merhaba arkadaşlar iphone 3gs optmus black p970 takası sizce mantıklımı???????????
ben İphone4 teklifini geri çevirdim sen 3gs diyorsun :)) he belki alıp satardım o paraya optimus 3d alırdım vicdanım el vermedi :)

paganini58

paganini58

Üye
mantıklı kardeşim...

moxelu

moxelu

Üye
İphone 4 olsa mantıklı , ama 3 le imkansız. 3 kullandım optimus black 3 den çok çok üstün.

ermisares

ermisares

Üye
iPhone 3GS'te ön kamera yok ve kullanılabilirlikte LG Optimus Black daha iyi. Onun için çok saçma bir takas olurdu.

b_turker

Üye
Iphone 4 takası olsa biyerde düşünülebilir.
Ama 3 veya 3s ile gereksiz olur.
Optimus 3ten üstün bir cihaz.
Bikaç uygulama dışında apple store un android marketten üstünlüğü yok.
Sadece uygulamaların bazıları kaliteli. Umarım yakın zamanda aynı uygulamalar androide gelir

Ocean258

Ocean258

Üye
Kesınlıkle yapma oyle bırsey hocam..Buyuk hata yapmıs olursun.. Bı kere android 2.2 froyo kullanıyorsun.. google markette okadar uygulama ve oyunu bedavaya ındırıosun hem bundan olacaksın.. hemde nova display ekran ozellıgı.. Şarj süresi konusunu soylemıyorum bıle arasında daglar var.. pıyasadakı en ıyı smartphone'lardan bırıne sahıpsın bence sıkılana kadar kullan.. ıphone 3 le değiştirmen saçma olur..

buket2

buket2

Üye
bence optimus black daha iyi kesinlikle... 2 mp ön kamerası android 2.2 işletim sistemine sahip...senin o takas edeceğin sonuçta alt model bir telefon olarak kaldı....

technoshark

technoshark

Üye
Kesinlikle Optimus Black derim 3GS tırt ya...

y n s c n

y n s c n

Üye
3G's optimus black'e rakip olamaz karşılaştıramayız.. Optimus daha iyidir gerek donanımsal gerek yazılımsal tabi..

Ocean258

Ocean258

Üye
yanii bide yeni Android 2.2 froyo yuklu bı telefonu verip Eski ve İOs gibi lanet bi işletim sistemine sahıp telefon almanın neresı mantıklı olabilirki :S

paganini58

paganini58

Üye
Arkadaşlar androidli telefonlarımızda oynadığımız bir çok oyunun program aşaması mac lerde yapılır yani applerde sorun İOS değil şu bir gerçek en başarılı ve en stabil sistem İOS tur arkadaşlar. ANDROİD i başarılı kılan kısıtlı bir işletim sistemi değil özgür bırakılmış olmasıdır. yani donanım olarak 600mhz işlemcili iphone tabiki geridedir. ama yazılım olarak aynı şeyi söyleyemiyeceğim. kısacası optimus blackin donanımına tasarımını bir söz yok kesinlikle güzel bir cihaz ama gelin görünki türkiyede yaşıyoruz ve lg kullanan bir kısım insan gibiyiz arkadaşlar kılıf bile bulamıyorum telefona rom attım gitti istanbuldaki servisten başka bir yerde yapacak bir allahın kulu yok ay ekimi geçti hala 2.3 yok bilmemne. telefonu gözme hoş kılmak ve güncel tutmak için çeşitli arayışlara girdim sonunda cihaz patladı elimde. Her konuda aynı yorumu yapıyorum ve üzülerek söylüyorum Lg güzel tasarımlar iyi cihazlar ama sonrası yok en azından türkiye için...

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Ocean258

Ocean258

Üye
hmm... Onun hakkında bırsey dıyemeyecegım hocam.. Optimus black'i alalı 3 ay oldu henüz bi sorunla karşılasmadım.. uzaktan yardım diye bi olay var bazı sorunlarıda bu sayede çözebiliyorsun.. ama sen baya sıkıntıya gırmıssın telefonla ılgılı bellı.. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt