Optımus black ( p 9709) video donma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DEJAVU0610

Üye
    Konu Sahibi
Optımus black ( p 9709) video donma sorunu
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık iki aydır optımus black kullanmaktayım. Daha öncesinde telefonumda 2 gb lık class 4 micro sd hafıza kartı kullanmaktaydım. Hd video kaydı yaptığım zamalarda ekranda ve yaptığım kayıtta donma sorunları oluyordu. Sonrasında class 10 sınıfı kartı kullanıldığında donma sorunlarının ortadan kalktığı bildirilmekteydi. Bende team markalı class 10 sınıflı 16 gb hafıza kartı aldım. Ancak aynı şekilde donmalar yine devam etmektedir. Sizce sorun neden bu konuda yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ediyorum.

technoshark

technoshark

Üye
SD karttınızından kaynaklı problemde olabilir.. Ayrıca bu arada Optimus Black'inizde hangi versiyon mevcut ?

seymen16

seymen16

Üye
Aynı sorun bende de var arkadaşım. Hafıza kartını değiştirdim sorun yine devam ediyor. Bi türlü çözüm bulamadım. V10c yüklüyken vardı sorun ama şimdi v20a da denemedim daha aynı sorun var mı bilmiyorum.

xcolakx

Üye
Ayni sorunla bende karsilastim 4GB Ttec SD kartta videoda donma oluyordu ama su an kullandigim 32Gb Toshibada donma yok. Ama telefonu ilk aldigim surumde kullanmiyorum bi guncelleme yapmistim kapanirken Turkcell logosu gitti. Ama sorun SD kartta bence..

technoshark

technoshark

Üye
Aynı sorun bende de var arkadaşım. Hafıza kartını değiştirdim sorun yine devam ediyor. Bi türlü çözüm bulamadım. V10c yüklüyken vardı sorun ama şimdi v20a da denemedim daha aynı sorun var mı bilmiyorum.
,
ben v20a da kaydettim çok az bir donma bendede oldu... ama o kadar çok vede can sıkıcı yönden değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt