Optimus Black alınır mı?(öneri)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Black alınır mı?(öneri)
Arkadaşlar optimus black in fiyatı düşmüş (870 tl) bu fiyata bu zamanda optimus black alınır mı? : Alınmazsa buna alternatif en fazla 850 liralık nasıl bir telefon önerirsiniz?

61semih

61semih

Üye
flash performasnı cok kotu bırde menu gecıslerınde kasılma oluyor.bunları onemsemezsen sık bır telefon ozellıkle beyazı.
yerınde olsam 870tl ona verecegıme atrix4g alırım 100tl ekleyıp.

harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
atrix in tasarımı hoşuma gitmiyor çok kalın. 9 mm civarı bişey olsun istiyorum. başka önerebileceğin bir telefon var mı ?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş bimeks te 908 tl ye desire s , 883 yl te galaxy w var, 910 tl ye NEO var

61semih

61semih

Üye
neo v var 750tl idi sanırım bimekste oda bır alternatıf ama atrıx ın yanında bunlar pek akıllı kalmıyor.flash performansından cokbıur beklentın olmasın

harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s Plus hoşuma gitti neredeyse S2 kadar hızlı hatta izlediğim bazı videolarında s2den bile hızlı görünüyor. Samsungun desteği nasıldır ICS sürümü S plusa getirirmi?

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Çok yavaş bir telefon bence alınmaz.

enaa_881

enaa_881

Üye
Galaxy s Plus hoşuma gitti neredeyse S2 kadar hızlı hatta izlediğim bazı videolarında s2den bile hızlı görünüyor. Samsungun desteği nasıldır ICS sürümü S plusa getirirmi?
kardeş daha kesin değil ama galaxy s e getirmeyi düşünüyorlar heralde buna da gelir

harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
eğer gelirse hiç düşünmem kamerası bence sınıfta kalıyor ama yinede diğer özellikleri için alınır.

----------Eklendi 27.01.2012 @ 00:12:20 ---------- Yazıldı 26.01.2012 @ 23:59:40 ----------

[QUOTE="ForeverAlone";4262790]Çok yavaş bir telefon bence alınmaz.[/QUOTE]

[video=youtube;CCUkYyfBx4w]http://www.youtube.com/watch?v=CCUkYyfBx4w&feature=related[/video]

dostum burda galaxy s2 yle aynı hızda . Oyunlarda yavaş biraz oyun oynamadığım için sorun yok benim açımdan.

tempestshine

tempestshine

Üye
Bence o paraya değer.Videoda da gayet hızlı :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt