Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Optimus 2x vs optimus 3D
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
relax_1_8
Üye
Konu Sahibi
Optimus 2x vs optimus 3D
Arkadaslar meraba optimus 2x ve 3d arasında kaldım. Kullananlar ve meraklisi olanlar deneyimlerinizi ve dusuncelerinizi yazarsanız sevinirim. Yarına kadar karar vermem gerekiyo. İlginiz icin simdiden tesekkurler.
bertinos
Üye
Optimus 2x tartışmasız
relax_1_8
Üye
Konu Sahibi
Valla hocam ekran 4 inç ve boyuna buyuk. Az daha geniş olsa kararsiz kalmicam bende ama 3d ise4.3 lik ekranıma cezbediyor ve daha şık
bertinos
Üye
4.0 inch yeterli bir ekrandır ben 3.8 inch kullanıyorum yeterli geliyor
relax_1_8
Üye
Konu Sahibi
Tesekkurler buyuk ihtimalle 2x alicam
bertinos
Üye
Hayırlı Olsun
relax_1_8
Üye
Konu Sahibi
aklıma bisey daha takıldı. 3d ye gore 2x daha once çıkmış bı cihaz. Lg android 4 ice cream e kadar güncelleme destegi verecek mı bununla alakalı bilginiz var mı? 3d ye gelecek onu biliyorum o yuzden soruyorum bunu
aklıma bisey daha takıldı. 3d ye gore 2x daha once çıkmış bı cihaz. Lg android 4 ice cream e kadar güncelleme destegi verecek mı bununla alakalı bilginiz var mı? 3d ye gelecek onu biliyorum o yuzden soruyorum bunu
Bu konuda bilgim yok fakat şunu bilin 4.x.x geçenlerin %80i gingerbreand'e dönmeye çalıştı şuan 4.x sürümü çok kötü bir android sürümü google laf olsun diye çıkarmış 4.x kullanmaktansa 2.1 eclair kullanmayı tercih ederim.
relax_1_8
Üye
Konu Sahibi
Simdi karşılaştırmalarını izliyorum da video biraz eski. Cihazda 2.1 var arayüz baya kasiyo. 2.3.5 veya 2.3.6 varsa yani lg destekliyorsa bu sorunlarında olacağını zannetmiyorum. Sizin bilginiz var mı 2.3.6 var mı bu cihazda?
technoshark
Üye
İki ürün arasında kesinlike Optimus 2X tabiki, testlerde bile en gösterişli en hızlı en iyi olan o .. gerçi optimus 3D de almak istersen alabilirsin ama 3D özelliğinden başka farklılık yok 3D ile 2x arasında.. Biraz daha bekleyip o zaman Optimus 3D max al hepsi bir arada..