Haber Oppo R7 ve R7 Plus duyuruldu: teknik özellikler, fiyat ve çıkış tarihi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Oppo R7 ve R7 Plus duyuruldu: teknik özellikler, fiyat ve çıkış tarihi
Bir süredir sızıntılar ile karşımıza çıkan Çin'li Oppo firmasının R7 ve R7 Plus akıllı telefonları bugün gerçekleşen etkinlik ile resmiyete kavuştu.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Oppo R7 ve R7 Plus'ın tasarımlarına baktığımızda metal yekpare kasa ile karşılaşıyoruz. Ön tarafları 2.5D cam ile kaplanmış telefonların kavisli köşeleri ile elde tutuş hissinin arttırılması sağlanmış.

Oppo R7'nin ön yüzünde menü, ana ekran ve geri olmak üzere kapasitif tuşlara yer verilmiş. Oppo R7 Plus'ın arka tarafında parmak izi tarayıcısı yer alırken ön yüzünde ise herhangi bir tuş bulunmuyor.

Teknik özelliklere baktığımızda Oppo R7 5 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlüğe, R7 Plus ise 6 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlüğe sahip ekran kullanıyor.

Her iki telefonda 1.5GHz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli 64-bit desteğine sahip Snapdragon 615 işlemcisinden gücünü alıyor. Her iki telefonun 3GB sistem belleği bulunuyor. Hafızaları 128GB'a kadar microSD ile arttırılabilirken Oppo R7 Plus 32GB, R7 ise 16GB dahili hafıza seçeneği ile geliyor.

Telefonların arka taraflarına baktığımzda 13MP çözünürlüğünde f/2.2 kameraya yer verilmiş. Ön taraflarında ise 8MP çözünürlüğünde f/2.4 kamera bulunuyor.

Batarya kapasitelerine baktığımızda Oppo R7 2,320mAh, R7 Plus ise 4,100mAh batarya kullanıyor. Ayrıca her iki cihaz Oppo VOOC hızlı şarj teknolojisine sahip.

Oppo R7 Android 4.4 KitKat işletim sistemi üzerinde, R7 Plus ise Android 5.0 Lollipop üzerinde Color OS 2.1 arayüzünü kullanıyor.

Oppo R7 akıllı telefon 400$, Oppo R7 Plus ise 480$ üzerinden ön siparişe sunulmuş durumda. Oppo R7'nin çıkış tarihi Haziran 15 iken Oppo R7 Plus için Ağustos ayı belirtiliyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Luck Star

Luck Star

Üye
Özelliklerine göre çok pahalı.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

0MG90

0MG90

Üye
R7 Plus güzel duruyor

sLeepLe

sLeepLe

Üye
duvar kağıtları ios8 duvar kağıtlarına benziyo :D telefonun tasarımı güzel :oke:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
R7 Plus tam bir Ascend Mate 7 çakması.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
baştaki iki telefondaki duvar kağıdını nasıl buluruz baktım ama bulamadım

0MG90

0MG90

Üye
Ona bakarsak hepsi One Max çakması

Luck Star

Luck Star

Üye
Bilgisayarda olsam bulurdum ben. Konudaki resmi indirin paintten sadece ekran kısmını kesin ve resmi google resim arama kısmına sürükleyerek aratın çıkabilir :)

furkankaya559758

Üye
R7 Plus'ın tasarımı çok güzel.

Üst Alt