Oppo Find 9 akılı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Oppo Find 9 akılı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor
Bu sene firmalar yeni ve önemli modellerini pazara sunacaklar ve bu ay başında gerçekleştirilen CES 2017 ile birlikte Samsung gibi bazı firmalar yeni cihazlarını duyurmaya çoktan başlamışlardı. Geçtiğimiz sene Selfie odaklı akıllı telefon modeli R9 ile oldukça büyük başarı yakalayan Oppo da ilerleyen dönemde yeni modellerle karşımıza gelecek.



Yaklaşık iki sene önce Oppo, Find 7 adındaki akıllı telefon modelini sunmuştu. Bu akıllı telefonun ayrıca Find 7a olarak daha farklı bir versiyonu da gelirken, gözler şimdi de Oppo Find 9'a çevrilmiş durumda. Henüz bu yeni akıllı telefonun ne zaman sunulacağına dair resmi bilgiler bulunmasa da iddialar bu sene içerisinde gün yüzüne çıkacağı şeklinde.

Yaklaşık bir kaç hafta önce Oppo Find 9'un iki farklı versiyon olarak sunulacağına dair bilgiler gelmişti. Bu versiyonlardan birisi Qualcomm Snapdragon 835 yonga setinden güç alacak ve ayrıca 6GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak. Diğer versiyonda ise Qualcomm Snapdragon 653 yonga seti, 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesinin bulunacağı bilgisi gelmişti.

Şimdi de Çin'den gelen yeni bilgiler bir yandan önceki iddiaları doğrularken, ayrıca cihazın diğer özelliklerine dair bilgiler de detaylanıyor.

Cihazın üst versiyonu 5.5" büyüklüğünde Quad HD ekran, 21MP arka kamera, 16MP ön kamera, 4.1000mAh batarya özellikleri içerecek.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bunların Fiyatlarida 2 3 Milyar Olur Heralde
 


Üst Alt