0MG90 Üye Tasarım güzel gibi duruyor. Ledi koymuşlar oraya şık durmuş arama olduğunda yansa güzel durur Arka tasarımı sevdim özellikle
Tasarım güzel gibi duruyor. Ledi koymuşlar oraya şık durmuş arama olduğunda yansa güzel durur Arka tasarımı sevdim özellikle
Invoke Üye Dede' Alıntı: Abi çok iyi ya GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... GMden bekliyoruz.
Dede' Alıntı: Abi çok iyi ya GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... GMden bekliyoruz.
Invoke Üye Dede' Alıntı: @-qarapapaq- Tasarım hoşuma gitti. Ne keskin ne oval. Tam kıvamında. Lezzetli telefon Genişletmek için tıkla ... Aynen abi, çok lezzetli.
Dede' Alıntı: @-qarapapaq- Tasarım hoşuma gitti. Ne keskin ne oval. Tam kıvamında. Lezzetli telefon Genişletmek için tıkla ... Aynen abi, çok lezzetli.
Burak Altun Üye Dede' Alıntı: @-qarapapaq- Tasarım hoşuma gitti. Ne keskin ne oval. Tam kıvamında. Lezzetli telefon Genişletmek için tıkla ... Neyse ki oruçluyuz.
Dede' Alıntı: @-qarapapaq- Tasarım hoşuma gitti. Ne keskin ne oval. Tam kıvamında. Lezzetli telefon Genişletmek için tıkla ... Neyse ki oruçluyuz.
Burak Altun Üye Dede' Alıntı: Ne orucu? Genişletmek için tıkla ... Yok abi alacak para olmadığı için öyle dedim.