Birileri gözlerini açıp ne tasarımlar yapılabilindiğine bakmalı bence.Haksız mıyım usta? S3'ten beri çıkan her telefon aynı.Ey zamzung duy sesimiinşallah![]()

Valla bu bile yeter bana. Tasarım süper :kalpligöz:Evet telefon şık. Gelirse Find 7 gelsin a'sı kalsın.![]()

Valla bu bile yeter bana. Tasarım süper :kalpligöz:![]()
Ama saklı bir gerçekde var Oppo ve Lenovo'da Türkiye'ye gelecek.Daima söylerim 2-3 sene içerisinde Türkiye pazarı Çin'li firmaların fiyat politikasına göre işleyecek.Ya tam hakimiyet yada 1 senelik macera sonrası bavulu topla ve git.Görünen birşey var ki Oppo'nun benimsediği kalite ve yarattığı kalite hissiyatı fiyatı büyük ölçüde etkliyecek.Sanılmasın ki fiyatın 2.000 Tl seyrini göreceği.Beklemek bir çare değil bunuda belirtmekde fayda var.Nihayetinde Türkiye temsilcisi Şenol Bey telefonu Türkçe diline kavuşturdu.Avrupa'dan bir tanıdık vasıtasıyla getirmen fiyat yanıylada sana katkısı olacaktır.Bunu düşünmelisin diyorum 
Dostum istiyorum onuMetin abi artık Çin'e baya bi odaklanmışsın.Söylediklerim seni yanıltmamış gördüğüm kadarıylaAma saklı bir gerçekde var Oppo ve Lenovo'da Türkiye'ye gelecek.Daima söylerim 2-3 sene içerisinde Türkiye pazarı Çin'li firmaların fiyat politikasına göre işleyecek.Ya tam hakimiyet yada 1 senelik macera sonrası bavulu topla ve git.Görünen birşey var ki Oppo'nun benimsediği kalite ve yarattığı kalite hissiyatı fiyatı büyük ölçüde etkliyecek.Sanılmasın ki fiyatın 2.000 Tl seyrini göreceği.Beklemek bir çare değil bunuda belirtmekde fayda var.Nihayetinde Türkiye temsilcisi Şenol Bey telefonu Türkçe diline kavuşturdu.Avrupa'dan bir tanıdık vasıtasıyla getirmen fiyat yanıylada sana katkısı olacaktır.Bunu düşünmelisin diyorum
![]()

Evet telefon şık. Gelirse Find 7 gelsin a'sı kalsın.![]()

Desin vallaBunlar Türkiye pazarına girerse uçuk fiyatlarla alıcıyı zorlayan markalara "haddini bil" diyecektir.

Dostum istiyorum onu
Ayrıca Oppo, Zopo gibi firmaların harika telefonları var.Üstelik yarı fiyatına.İster istemez içim gidiyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızvar mesela... Harika...
Yurt dışından bir tanıdık olmadıkdan sonra ancak sitelerden tedarik ederek geçmesi adına ellerini semaya açarsın dahası yok.Türkiye'ye gelmesini beklemek deliliğe kaçar.Bu sene Oppo Türkiye'de yok.Şayet bir başka bahara gelecek.Gümrük dedik ve sıkı bir yönetim ilan edilmiş.Ancak 2-3 ay gibi bir süre sonunda bu değişim yaşıyacak gibi duruyor.Gelen haberler bu doğrultuda bir nevi gümrüğün rahatlıyacağı yönünde.Şansını denemen gerekir.Nihayetinde telefon Türkçe dil desteğini kendinde barındırıyor bu yanıyla sıkıntı yaratmıyacağı için diğerlerine nazaran bir adım daha önde.