Haber Oppo Find 7a

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Oppo Find 7a
Mesaut Çevik dün gece inceleme videosu hazırlamış. Abi hayran kaldım telefona.Mükemmel tasarımı var.Bu telefon ülkemize gelir mi?

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
:D alıştım ben ona, yani anlamıyorum bende o kadar tasarımla ilgili şikayet gidiyordur eminim ama icraat tık yok :)

ANIL

ANIL

Admin
Evet telefon şık. Gelirse Find 7 gelsin a'sı kalsın. :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Mesut Aktaş
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Valla bu bile yeter bana. Tasarım süper :kalpligöz: :D

Metin abi artık Çin'e baya bi odaklanmışsın.Söylediklerim seni yanıltmamış gördüğüm kadarıyla :) Ama saklı bir gerçekde var Oppo ve Lenovo'da Türkiye'ye gelecek.Daima söylerim 2-3 sene içerisinde Türkiye pazarı Çin'li firmaların fiyat politikasına göre işleyecek.Ya tam hakimiyet yada 1 senelik macera sonrası bavulu topla ve git.Görünen birşey var ki Oppo'nun benimsediği kalite ve yarattığı kalite hissiyatı fiyatı büyük ölçüde etkliyecek.Sanılmasın ki fiyatın 2.000 Tl seyrini göreceği.Beklemek bir çare değil bunuda belirtmekde fayda var.Nihayetinde Türkiye temsilcisi Şenol Bey telefonu Türkçe diline kavuşturdu.Avrupa'dan bir tanıdık vasıtasıyla getirmen fiyat yanıylada sana katkısı olacaktır.Bunu düşünmelisin diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Metin abi artık Çin'e baya bi odaklanmışsın.Söylediklerim seni yanıltmamış gördüğüm kadarıyla :) Ama saklı bir gerçekde var Oppo ve Lenovo'da Türkiye'ye gelecek.Daima söylerim 2-3 sene içerisinde Türkiye pazarı Çin'li firmaların fiyat politikasına göre işleyecek.Ya tam hakimiyet yada 1 senelik macera sonrası bavulu topla ve git.Görünen birşey var ki Oppo'nun benimsediği kalite ve yarattığı kalite hissiyatı fiyatı büyük ölçüde etkliyecek.Sanılmasın ki fiyatın 2.000 Tl seyrini göreceği.Beklemek bir çare değil bunuda belirtmekde fayda var.Nihayetinde Türkiye temsilcisi Şenol Bey telefonu Türkçe diline kavuşturdu.Avrupa'dan bir tanıdık vasıtasıyla getirmen fiyat yanıylada sana katkısı olacaktır.Bunu düşünmelisin diyorum :)
Dostum istiyorum onu :D

Ayrıca Oppo, Zopo gibi firmaların harika telefonları var.Üstelik yarı fiyatına.İster istemez içim gidiyor.

var mesela... Harika...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2392690
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Bunlar Türkiye pazarına girerse uçuk fiyatlarla alıcıyı zorlayan markalara "haddini bil" diyecektir.

• Beğen
Tepkiler: 212celal ve Dede
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Dostum istiyorum onu :D

Ayrıca Oppo, Zopo gibi firmaların harika telefonları var.Üstelik yarı fiyatına.İster istemez içim gidiyor.

var mesela... Harika...

Metin abi açık konuşmak gerekirse Xiaomi ve Oppo'nun var olduğu yerde Zopo'ya yer yok benim gözümde.Ama bu sene Zopo'da büyük oynayacak o zaman durumlar değişir.

İstemek bir çare gel gelelim bir çözüm değil :) Yurt dışından bir tanıdık olmadıkdan sonra ancak sitelerden tedarik ederek geçmesi adına ellerini semaya açarsın dahası yok.Türkiye'ye gelmesini beklemek deliliğe kaçar.Bu sene Oppo Türkiye'de yok.Şayet bir başka bahara gelecek.Gümrük dedik ve sıkı bir yönetim ilan edilmiş.Ancak 2-3 ay gibi bir süre sonunda bu değişim yaşıyacak gibi duruyor.Gelen haberler bu doğrultuda bir nevi gümrüğün rahatlıyacağı yönünde.Şansını denemen gerekir.Nihayetinde telefon Türkçe dil desteğini kendinde barındırıyor bu yanıyla sıkıntı yaratmıyacağı için diğerlerine nazaran bir adım daha önde.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Gelsin gelsin :eller: