Oppo Find 5 için tanıtım videosu yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
    Konu Sahibi
Oppo Find 5 için tanıtım videosu yayınlandı
Çin merkezli cep telefonu üreticisi Oppo, Find 5 adını verdiği akıllı cep telefonu için ilk tanıtım videosunu yayınladı. 12.12.12 tarihinde resmi tanıtımı gerçekleşecek olan cihaz için yayınlanan tanıtım videosunda mobil sektördeki ekran teknolojilerinin gelişimi ve son teknolojinin Oppo Find 5 ile kullanıcıya sunulduğu anlatılıyor.
1.5 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 işlemciye ev sahipliği yapan Find 5, 2 GB RAM’den güç alıyor. 5.0” boyutlarında 1920 x 1080 piksel çözünürlükte, 441ppi piksel yoğunluğunda ekrana sahip olan akıllı cihaz, 12 megapiksel çözünürlüklü kamerasıyla kullanıcının kamera ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor.
Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemiyle gelecek olan Find 5, Oppo tarafından geliştirilen kullanıcı arayüzünü kullanıyor. Aralığın ikinci haftası tüm detaylarını öğrenebileceğimiz Oppo Find 5 için yayınlanan tanıtım videosunu izlemeden önce cihazın 480$ civarında fiyat etiketine sahip olacağını hatırlatalım.

Not: İlk defa duyuyorum bu markayı ve an altta İngilizce çeviri olmasa hiçbirşey anlamayacaktım videodan

Kaynak: :maxicep:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Güzel telefon.

msy2017

msy2017

Üye
buraya gelmiyor ki.

Mufche

Mufche

Üye
Güzelmiş.

Black-killing

Black-killing

Üye
Valla özellikleri muazzam ppi sayısa oldukça mükemmel yalnız bu nedir arkadaş önüne gelen telefon yapıyor. .

pRime.

pRime.

Üye
anasayfadaki haberleri buraya koymak ne kadar gerekli?

alaStar

alaStar

Üye
teşekkürler

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
canavar ya :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çok güzel özelliklere sahip teknolojiye özellikle telefonlara yetişmek çok zor belki bundan 2 yıl sonra bu özelliklerde yetersiz kalacak. Haber için :tşk:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt