Oppo F1 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Oppo F1 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
Oppo F1 akıllı telefon, Çinli firmanın 2016’da duyurduğu ilk model olarak gün yüzüne çıktı…



Çinli firmalar 2015’de yakaladıkları yükselişi, yeni sene ile birlikte de sürdürmeyi planlarken, Ocak ayı ile birlikte de yeni modellerin duyuruları gelemeye başladı. Yeni cihaz duyurusu gerçekleştiren firmalardan bir tanesi de Çinli Oppo olurken, firma, kamerası ile ön plana çıkan yeni Oppo F1 modelini resmi olarak duyurdu.



Yeni akıllı telefon Oppo F1 ayrıca firmanın en yeni serisi olarak gelen F Serisi’nin de ilk üyesi olarak gün yüzüne çıktı. Oldukça başarılı bir tasarıma sahip olan bu yeni akıllı telefonun ilk sunulacağı ülke ise Vietnam olurken, akıllı telefon Vietnam’da ön siparişe de sunulmuş durumda.

Vietnam’da cihaz için belirlenen fiyat etiketi 290$ olurken, Oppo F1 akıllı telefonun dağıtımları da 21 Ocak tarihinde başlayacak. Ayrıca ön sipariş ile cihazı satın alan ilk 1.500 kişi de iLike Bluetooth kulaklığa da ücretsiz olarak sahip olacak.

Yeni akıllı telefon 7.25mm kalınlığa sahip kasa ile gelirken, cihazın alüminyum kasa içerdiğini de belirtelim. 5″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik IPS ekran ile gelen cihazın ekranı Gorilla Glass 4 ile korunuyor.



1.7Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 616 yonga setinden güç alan cihaz 3GB sistem belleği içeriyor. Akıllı telefonun arka yüzünde ise 13MP çözünürlükte tek LED flaş desteğine sahip f/2.2 lens içeren kamera bulunurken, ön kamera da f/2.0 lens içeren 8MP kamera olarak yer almış.

16GB genişletilebilir dahili veri kapasitesine sahip olan Oppo F1 akıllı telefon çift SIM kart desteği ve 2.500mAh batarya ile gelirken, işletim sistemi de Google Android 5.1 Lollipop olmakta.

Oppo F1 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu - MaxiCep
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Orta seviye ve üst seviye arasında iyi cihaz olmuş :hmmm
 


Üst Alt