Oppo A79 Helio P25 İşlemcisi ve Çerçevesiz Ekranı İle Tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Oppo A79 Helio P25 İşlemcisi ve Çerçevesiz Ekranı İle Tanıtıldı
Oppo A79 6 inç boyutunda Full HD Plus ekran çözünürlüğünde 18:9 ekran oranına sahip ekranı ile beraber çerçevesiz tasarımıyla tanıtıldı.



Oppo firması Oppo A79 olarak adlandırılan ve diğer üst seviye modellerinin aksine biraz daha düşük donanıma sahip cihazlara benzer yeni bir alt seviye cihazı resmi olarak duyurdu. Oppo A79'un ekran ve genel cihaz tasarımına baktığımız zaman Oppo R11 amiral gemisi ile benzer tasarımı kullandığını söyleyebiliriz. Ancak teknik donanım özellikleri bakımından Oppo R11 modeline kıyasla Oppo A79 modeli biraz daha düşük kalıyor.

https://www.maxicep.com/oppo-f5-youth-resmi-olarak-duyuruldu
Oppo F5 Youth, resmi olarak duyuruldu
Oppo A79, 2180 x 1080 piksel Full HD Plus çözünürlüğe ve 18: 9 en boy oranına sahip 6 inç boydan boya çerçevesiz OLED ekran paneli ile beraber geliyor. Üst ve alt çerçeveler bir önceki modellere kıyasla önemli derecede küçültülmüş durumda. Orta seviye özelliklere sahip cihazın ekran - gövde oranı bir hayli yüksek.

Telefon, 2.5GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli MediaTek Helio P23 ile birlikte 4GB RAM belleği ile güçlendiriliyor. Dahili depolama alanı 64GB olan cihazda dilerseniz microSD kart ile hafızayı arttırabiliyorsunuz. VOOC şarj desteğine sahip 3.000 mAh pil bulunan cihaz bu konuda da kullanıcılarını üzmeyecektir.



Oppo A79 modeli önde ve arkada 16MP çözünürlüğünde kameralarla birlikte gelen cihazın arka kamerası F / 1.8 diyafram aralığına sahipken ön kamerası ise F / 2.0 diyafram aralığına sahip. Cihazın arka tarafında bulunan ana kameranın altında da bir parmak izi tarayıcısı bulunuyor.

Oppo A79, Android 7.1.1 Nougat üzerinde çalışan Color OS 3.2 arayüzü ile beraber geliyor. 1 Aralık tarihinde CNY2.399 yani yaklaşık 360 $ civarında bir fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Cihaz ilk başta Çin'de şampanya ve siyah renk varyantları ile sunulacak.
Oppo A79 Helio P25 İşlemcisi ve Çerçevesiz Ekranı İle Tanıtıldı
 
  • Beğen
Tepkiler: yeumyang


yeumyang

yeumyang

Moderator
Güzel görünüyor ön taraf g6 ya benziyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Güzel görünüyor ön taraf g6 ya benziyor
OnePlus5 tasarımıda buna çok benziyor hocam :D
ama adamlara da hak vermek lazım şimdi çok değişik tasarım yapamıyorlar çerçevesiz ekranda
 


Üst Alt