Operatör logosundan kurtulun...

Sponsorlu Bağlantılar

sezerozarslan

Üye
çok güzel bir paylaşım teşekkürler

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Teşekkürler..Teşekkürler..Teşekkürler.

p-siko mobile

p-siko mobile

Üye
birde bu operatör logo yazısını değişebilsek iyi olur :D

kronos1999

Üye
eyvallah...........

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Yararlı bir paylaşım emeğine sağlık....

g1gfe4ds2

Üye
lazimdi saol

merdemyar

merdemyar

Üye
Teşekkürler Süper Paylaşım

MelistanbuLL

MelistanbuLL

Üye
Kullanılan operatörle alakası yok bence bunun
Bende işe yaradı sağol
:)

Abonelikicin

Abonelikicin

Üye
Vodafone takılı 6630'da olmuyor. Ne silinebiliyor ne de yerine yenisi konulabiliyor. Telsim'den Vodafone'a dödükten sonra böyle bir sorun ortaya çıktı. Olduğunu iddea eden arkadaşların bulunduğu bölgede 3G mevcuttur. Zaten 3G'ye sabitleyince de Vodafone yerine Telsim yazıyor. Bu yüzden de oluyor değişiklik. Vodafone yazarken olmaz yani

ghost841

ghost841

Üye
güzelmiş ama logoyu seviyorum:d:

Abonelikicin

Abonelikicin

Üye
Kimse de 3G'nin çekmediği bir 6630'da VODAFONE yazarken operatör logosuna müdahele edebildiğini iddea edemez

--------------- Ekleme ---------------

Vodafone takılı 6630'da olmuyor. Ne silinebiliyor ne de yerine yenisi konulabiliyor. Telsim'den Vodafone'a dödükten sonra böyle bir sorun ortaya çıktı. Olduğunu iddea eden arkadaşların bulunduğu bölgede 3G mevcuttur. Zaten 3G'ye sabitleyince de Vodafone yerine Telsim yazıyor. Bu yüzden de oluyor değişiklik. Vodafone yazarken olmaz yani

punqermojo

Üye
N72 de denedı bir fak göremedım FExplorer ile opologo alıyorum fakat birşey olmuyor :)

Abonelikicin

Abonelikicin

Üye

VODAFONE OPERATÖR LOGOSU sorununua son ! (s60)

Vodafone hat kullanan kimi s60 telefon modellerinde 3G'ye geçildikten sonra operatör logosunu değiştirme ya da Vodafone yerine Telsim yazsının gelmesi gibi bir sorun ortay çıktı. 6630 telefonumla bizzat ben de bu sorunu yaşayan ve bir sürü öneriyi uygulmama rağmen bir türlü halledemediğim ve kendi deneme yanılmalarımla keşfettiğim bu problemin

çözümünü İLK DEFA MaxiCep.com'a özel olarak açıklıyorum:
Ayrıntılı bilgi için tıkla :
http://www.maxicep.com/vodafone-des...operator-logosu-sorununua-son-s60-387529.html

srknsacal

Üye
elinize sağlık süpersiniz

cptalperen

cptalperen

Üye
teşekkürler çilekeş

korsan712

Üye
Çilekeş kardeş bana bikaç tema versene tema bölümündekiler hiç güzel değil

caner90

caner90

Üye
sağol emeğine sağlık

SDT1979

SDT1979

Üye
ellerine sagilik

UltrAslanMami

UltrAslanMami

Üye
eyvallah saolasın :oke:

By_MsTy_66

By_MsTy_66

Üye
iyide aga bunu saten n72 telefonda hücre bilgi ekranı ayarlarından kaldırabiliyosun hemde programsız

Takipçi Satın Al

Üst Alt