Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Operatör logosundan kurtulun...
Sponsorlu Bağlantılar
sezerozarslan
Üye
çok güzel bir paylaşım teşekkürler
S'nek Valesi
Üye
.Teşekkürler..Teşekkürler..Teşekkürler.
p-siko mobile
Üye
birde bu operatör logo yazısını değişebilsek iyi olur
kronos1999
Üye
eyvallah...........
Mr.Trojan
Üye
Yararlı bir paylaşım emeğine sağlık....
g1gfe4ds2
Üye
lazimdi saol
merdemyar
Üye
Teşekkürler Süper Paylaşım
MelistanbuLL
Üye
Kullanılan operatörle alakası yok bence bunun
Bende işe yaradı sağol
Abonelikicin
Üye
Vodafone takılı 6630'da olmuyor. Ne silinebiliyor ne de yerine yenisi konulabiliyor. Telsim'den Vodafone'a dödükten sonra böyle bir sorun ortaya çıktı. Olduğunu iddea eden arkadaşların bulunduğu bölgede 3G mevcuttur. Zaten 3G'ye sabitleyince de Vodafone yerine Telsim yazıyor. Bu yüzden de oluyor değişiklik. Vodafone yazarken olmaz yani
ghost841
Üye
güzelmiş ama logoyu seviyorum
Abonelikicin
Üye
Kimse de 3G'nin çekmediği bir 6630'da VODAFONE yazarken operatör logosuna müdahele edebildiğini iddea edemez
--------------- Ekleme ---------------
Vodafone takılı 6630'da olmuyor. Ne silinebiliyor ne de yerine yenisi konulabiliyor. Telsim'den Vodafone'a dödükten sonra böyle bir sorun ortaya çıktı. Olduğunu iddea eden arkadaşların bulunduğu bölgede 3G mevcuttur. Zaten 3G'ye sabitleyince de Vodafone yerine Telsim yazıyor. Bu yüzden de oluyor değişiklik. Vodafone yazarken olmaz yani
punqermojo
Üye
N72 de denedı bir fak göremedım FExplorer ile opologo alıyorum fakat birşey olmuyor
Abonelikicin
Üye
VODAFONE OPERATÖR LOGOSU sorununua son ! (s60)
Vodafone hat kullanan kimi s60 telefon modellerinde 3G'ye geçildikten sonra operatör logosunu değiştirme ya da Vodafone yerine Telsim yazsının gelmesi gibi bir sorun ortay çıktı. 6630 telefonumla bizzat ben de bu sorunu yaşayan ve bir sürü öneriyi uygulmama rağmen bir türlü halledemediğim ve kendi deneme yanılmalarımla keşfettiğim bu problemin
çözümünü İLK DEFA MaxiCep.com'a özel olarak açıklıyorum: